HARRASTECOMBO

Etsitkö Sinulle ja koirallesi uutta harrastusta? Onko Sinulla jo mietittynä laji joka kiinnostaa mutta haluat ensin tietää minkälaista se on? Onko Sinulla mielessä useampi vaihtoehto mutta edessäsi on valinnan vaikeus?

 

Koiran koulutuksen tulisi olla kivaa ja huumorintäyteista, vaihtelevaa ja  tuloksellista sekä iloista  yhdessä puuhaamista koirasi kanssa. Yhteiset harrastukset koiran kanssa vahvistavat suhdetta, tekevät arjesta jouhevampaa sekä edistävät kummankin hyvinvointia. Lisäksi ne vahvistavat perustottelevaisuutta.

 

Ohjaajalle koiran kanssa harrastaminen antaa mukavaa tekemistä vapaa-aikana samanhenkisten ihmisten kanssa, uusia ihmis- ja koirakontakteja, ulkoilua ja liikkumista luonnossa sekä paljon muuta.

 

Koiralle harrastaminen tarjoaa edellä mainittujen lisäksi mm. vaihtelua elämään sekä mahdollisuuden toteuttaa lajinomaisia käyttäytymistarpeitaan. Harrastamiseen liittyy myös omatoiminen koiran aktivoiminen ja virikkeistäminen, jotka eivät vaadi erityisiä harjoitusryhmiä tai erillistä kouluttajaa.

 

Harrastecombossa tutustutaan eri harrastuslajeihin sekä yleisesti koiran aktivointiin ja virikkeistämiseen.

 

Hinta: 75€/koirakko (sis. 4 x1h  harjoituskertaa ja ’Kuinka koira oppii’ – luennon)

 

SEURAAVA KURSSI

Menu