Hillintää ja hallintaa tassuille

Hallintaa-ja-hillintää-tassuille

Kyllä koira kotona, mutta miksi ei muualla?

Reagoiko koirasi, jos toinen koira leikkii lelulla, hyppii tai liikkuu?

Lähteekö koirasi liikkeelle esim. paikallaolosta, jos joku koputtaa oveen tai seisoo koirasi takana?

 

Innostuuko koirasi hallitsemattomasti palkkion ollessa läsnä tai tekeekö koirasi mielummin töitä taskusi kuin Sinun kanssa?

 

Kurssilla harjoitellaan tottelevaisuutta ja käyttäytymistä erilaisten häiriötekijöiden ympäröimänä sekä opittujen asioiden yleistämistä.
Kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä, pysyä rauhallisina tai toimia yhdessä ohjaajan kanssa kun ympäristössä tapahtuu, ympäristö on uusi tai lähellä on esim. paljon hajuja ja muuta mielenkiintoista.

 

Kurssi sopii myös koirakoille, jotka haluavat viedä jo oppimiaan asioita pidemmälle ja lisätä tottelevaisuusliikkeisiin varmuutta ja pysyvyyttä erilaisista ympäristötekijöistä riippumatta.  Harjoitukset etenevät ryhmän koostumuksen mukaisesti.

 

Kurssi soveltuu yhtä hyvin arjen tottelevaisuutta petraaville kuin kisatottelevaisuutta harrastaville koirakoille, joille koiran oppiminen on tuttua ja perusteottelevaisuus on  hyvällä tasolla. Jos näissä  on vielä harjoiteltavaa, suosittelemme ensiksi käymään Pikkutaaperoiden arkea  -, Perustaitojen ABC – tai Rallytokon peruskurssin. 

 

HUOM! Kurssi ei sovellu erittäin aroille tai epävarmoille koirille, näile suosittelemme  4 Staraa -kurssia.

 

Max määrä 4 koirakkoa.

 

Kurssin hinta 109€ / sis. 5 harjoituskertaa + ‘Kuinka koira oppii’ – luennon

 

SEURAAVA KURSSI
ke 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10. klo 18:10 – 19:00 / kurssin koodi 1012hilli (TÄYNNÄ!)

 

Ilmoittautumiset

 

Menu