Jatkuvat ryhmät

Jatkuvissa ryhmissä ylläpidetään kursseilla opittuja taitoja. Ryhmät harjoittelevat viikottain, tunneilla käydään läpi erilaisia aihealueita ryhmän koostumus huomioonottaen. Ryhmän aihealueisiin vaikuttavat niin osallistujat kuin heidän toiveensa, joten käymme läpi myös ryhmäläisten mahdollisia toiveita.

 

Jatkuvaan ryhmään osallistuvia (lukuunottamatta mejää ja hakua, joissa laskutetaan kukin kurssikerta omanaan) laskutetaan 5 kerran jaksoissa. Jos joltain kerralta joutuu olemaan poissa, pidennetään laskutusjaksoa loppupäästä.

 

HUOM! Ilmoitathan mahdollisesta poissaolostasi vähintään 24h ennen kyseistä harjoituskertaa, jotta tiedämme hyvissä ajoin etukäteen montako osallistuu kyseisen päivän harjoituksiin. (Poikkeuksena haku ja mejä jatkuvat ryhmät, joihin pätevät normaalit kurssien peruutusajat.) Muussa tapauksessa Hurttia & Huumoria on oikeutettu veloittamaan harjoitustunnin kertamaksu alla olevan hinnaston mukaisesti.

 

Ilmoittautuminen jatkuvaan ryhmään on sitova, ryhmiin pätevät samat ilmoittautumis- ja peruutusehdot kuin muillakin kursseilla. Lisätietoja kohdasta ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 

Hinta per koirakko:
Rallytoko-, harrastelija- ja amerikanakita, – nose work- ja sheippausryhmät 16,50€ / kerta
Ohitusryhmä  22,50€ / kerta
Hakuryhmä    42,50€ / 1 kerta (n. 3h)
Mejäryhmä     85,00€ / vkonloppu

 

RALLYTOKO
Ryhmä on suunnattu rallytokon perus- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmässä ylläpidetään kurssilla opittuja taitoja, harjoitellaan erilaisa ratoja tai vastaavasti eri liikkeitä ja asiakokonaisuuksia. (Esim. käännöksiä, tempoja, viretilan säätelyä, pysähtymisiä / liikkeestä pysähtymisiä, sivulletuloja jne.)

Keskiviikkoisin klo 19:10 – 20:00 (TÄYNNÄ!)
Ryhmän koodi 07rtjake

Ryhmään kuuluvat Esmis, Artturi, Luca, Iida, Roosa (joka toinen vko)

Torstaisin klo 18:50 – 19:40 (TÄYNNÄ!)
Ryhmän koodi 07rtjato
Ryhmään kuuluvat Sigi, Huuko,  Axu, Bea, Velmu

Sunnuntaisin klo 16:10 – 17:00 (TÄYNNÄ!)
Ryhmän koodi 07rtjausu
Ryhmään kuuluvat Väinö, Ruth,  Emma (joka toinen vko), Tiuku,  Willy, Naava

 

AMERIKANAKITOJEN TREENIRYHMÄ
Ryhmässä harjoitellaan ryhmän koostumuksen mukaan tottelevaisuutta, arjen taitoja sekä nenätyöskentelyä.

HAKU
Ryhmässä ylläpidetään hakukurssilla opittuja taitoja ja vietetään mukava päivä metsässä luonnon keskellä. Lisäksi harjoittelemme kurssilaisten toiveiden ja tason mukaisesti ilmaisua ja tarvittaessa nostamme piilopaikkojen / etäisyyksien kriteeriä.

 

Kadonneet ihmiset saattavat myös kadottaa maastoon itselleen kuuluvia esineitä. Haku jatkuvassa ryhmässä harjoitellaan kurssilaisten toiveiden mukaisesti esine-etsintääteorian ja käytännön avulla.

SEURAAVAT HARJOITUSKERRAT

OPERANTTI RYHMÄ
Ryhmä on suunniteltu arkeen liittyviä kursseja / naksutinkursseja käyneille. Ryhmässä ylläpidetään kursseilla opittuja taitoja ja harjoitellaan rennoissa tunnelmissa.

 

Aiheita ovat mm. aktivointia ja virikkeistämistä, koulutustekniikkaa ja vahvistetaan koiran oppimista ja perustottelevaisuutta. Huomioimme myös ryhmäläisten toiveita harjoiteltavien asioiden suhteen.

Torstaisin (parilliset vkot) klo 19:55 – 20:45 (TÄYNNÄ!)
Ryhmän koodi shjatprl
Ryhmään kuuluvat  Ruth,  Jellona, Kassu, Velmu, Bea,  Luca

 

NOSE WORK
Ryhmä on suunnattu Nose Workin perus- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmässä ylläpidetään kurssilla opittuja taitoja, harjoituksia tehdään sekä sisällä että ulkona.

Torstaisin  (parittomat vkot) klo 19:55 – 20:45 (TÄYNNÄ!)
Ryhmän koodi nwjatptn
Ryhmään kuuluvat: Sky, Kassu, Pyry, Bertram

 

MEJÄ
Ryhmässä ylläpidetään mejäkursseilla opittuja taitoja ja vietetään mukava viikonloppu metsässä luonnon keskellä. Jälkien pituus määräytyy osallistuvien koirakoiden toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa käytämme karttaa ja kompassia. Koirakon niin halutessa teemme / harjoittelemme myös kilpajälkeä.

 

 

OHITUKSET
Ryhmässä ylläpidetään Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen kurssilla opittuja taitoja, harjoitellaan ohituksia ja hihnakäytöstä ryhmän koostumuksen mukaisesti. Harjoittelemme erilaisia ohitustilanteita vaihtelevissa ympäristöissä, sekä ryhmässä että yksilöopetuksena.

 

Esim. kun kaipaat petrausta ohitustilanteisiin vaikkapa sairauden tai loman jälkeen, teillä tulee harvemmin vastaan kohteita joiden kanssa harjoitella ohituksia tai haluat harjoitella ohitusten viemistä käytännön tilanteisiin. Ryhmään voi osallistua joko yksittäiskerroille tai säännöllisesti.

 

Menu