Kimppalenkki

DSC_0263

 

 

 

 

 

 

 

 

Kimppalenkki on oiva tapa opettaa koiralle arjen taitoja käytännössä ja nauttia samalla raikkaasta ulkoilmasta muiden koirakoiden kanssa.

 

Lenkin aikana kävellään ryhmässä H&H toimipisteen lähiympäristössä. Samanaikaisesti teemme käytännön arkitottelevaisuus- ja ohitusharjoituksia tilanteiden mukaan sekä  harjoittelemme ajoittain rauhoittumista porukalla. Lenkillä koirakoiden järjestyksiä vaihdetaan jotta jokainen voi halutessaan kokeilla eri kohdassa lenkkeilyä.  Halutessasi voit myös kysyä kouluttajalta koiraasi liittyvistä asioista.

 

H&H järjestää kimppalenkkejä kerran kuussa, kaveriseurassa voi kimppalenkkeillä useamminkin!

 

Kimppalenkki sopii mm. pennuille hihnakävely -sekä ennaltaehkäiseväksi ohitusharjoitteluksi ja koirille, jotka tarvitsevat sosiaalistamista toisten koirien seurassa. Lenkillä huomioidaan koirien yksilölliset erot ja mukana on aina ammattikouluttaja.

 

HUOM! Kimppalenkki ei sovellu remmirähjääjille. Näille suosittelemme Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen– tai 4 staraa kursseja.
Jos et ole varma. mille kurssille / kimppalenkille osallistuisit, otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva kurssi / lenkki.

 

Mukaan mahtuu 8 koirakkoa / lenkki. Hinta 7€ / koirakko.

 

Ilmoittautuminen 

 

SEURAAVAT KIMPPALENKIT
ELO / SYYSKUUSSA 2019

Menu