Yleistä kursseista

kIMG_3959
Koiran kanssa puuhaamisen tulisi olla mukavaa ja monipuolista yhdessä tekemistä. Hurttia ja Huumoria tarjoaa erilaisia kurssivaihtoehtoja, toimintaa on ympäri vuoden.

 

 

Kurssit järjestetään sisätiloissa tai ulkokentällä vuodenajan mukaan. Harjoituksista riippuen ollaan sisätilojen lisäksi koulutuskentällä, metsässä tai kaupungissa.

 

Kurssiopetus tapahtuu pienryhmissä, näin taataan kaikille yksilöllinen opetus ja oppimisrauha.
Lisäksi koirakoilla on mahdollisuus oppia lisää seuraamalla muita koirakoita.

 

  • Maksimi osallistujamäärä kursseilla on 5 koirakkoa, jollei kurssin kuvauksessa toisin mainita.  Osassa kursseja maksimi osallistujamäärä on 4 koirakkoa.
  • Tunnin pituus on 50 min ellei toisin mainita. Käyttäytymiseen perustuvien kurssien esim.  4 Staraa ja ohituskurssien harjoituskerrat saattavat poikkeuksellisesti olla pidempiä johtuen kurssin luonteesta. Näiden harjoituskertojen keskimääräiset pituudet pituudet näet kurssikuvauksista.
  • Luennot ovat 3 tunnin pituisia, jollei toisin mainita
  • KAIKKIIN  KURSSEIHIN SISÄLTYY KUINKA KOIRA OPPII -luento. Kuinka koira oppii -luento olisi hyvä olla käytynä ennen kurssin alkua.
    Lisätietoa luentojen sisällöstä ja tulevista luentopäivistä löydät kohdasta luennot

 

Kurssitarjontamme löytyy valikosta sivun vasemmassa reunassa, josta löytyvät myös yksityiskohtaisemmat tiedot kursseista ja niiden sisällöstä.
Kurssikuvausten kohdalta löydät myös kurssin koodin, jota tarvitaan ilmoittautumislomakkeessa sekä kurssin hinnan. Valikoimamme päivittyy säännöllisin väliajoin.

 

Tilauksesta järjestämme kursseja ja luentoja myös ryhmille.
Esim. pentu- ja kasvattajatapaamisiin, rotujärjestöille, yksityisille henkilöryhmille sekä yrityksille.
Hinnat sovitaan aina tilaisuuden mukaisesti.

 

Mikäli Sinulla on kysyttävää kursseista, et tiedä mikä olisi teille sopiva kurssi tai haluat räätälöidä ryhmällesi sopivan kurssin, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri Sinulle ja koirallesi tai ryhmällesi sopivin vaihtoehto.

 

Menu