Naksuttimen käytön ABC

DSC_0735 (3) Onko Sinulla naksutin, joka on jäänyt laatikkoon koska et ole varma miten sitä käytetään?
Aiheuttaako koirasi vilkkaus tai motivaation puute haasteita koulutuksessa?
Koetko olevasi ajoittain myöhässä koirasi palkkauksessa?

 

Naksutin on oiva apuväline koiran koulutuksessa ja aktivoinnissa, jota voi käyttää yhtälailla tottelevaisuutta opeteltaessa kuin arjen tapakasvatuksen apuna. Halutun käytöksen huomioiminen ja sen palkitseminen tulee tarpeeksi nopeasti, usein ja ajallaan. Lisäksi naksutin operanttina koulutusmuotona tekee koirastasi oma-aloitteisen ja näin vähentää houkuttelun tarvetta.

 

Kurssilla käydään naksuttimen käyttöä läpi sekä teoriassa että käytännössä, koiran kanssa ja ilman. Harjoittelemme käytännön harjoitusten avulla mm. palkkion laadun ja suunnan tärkeyden lisäksi naksautuksen / palkkion ajoituksen tärkeyttä, kriteerienhallintaa (esim. milloin helpotetaan / vaikeutetaan harjoitusta) ja toistojen merkitystä.

 

Clickerin avulla voit mm. opettaa vilkkaalle koiralle kestoa, motivoida vaikeammin innostuvaa koiraa harjoitusten monipuolisuudella, kouluttaa etäisyyden päästä ujompaa koiraa joka ei halua tulla ihmisen lähelle tai täsmäharjoitella yhtä tiettyä tottelevaisuus liikettä. Clicker sopii mainiosti myös pennun ensi-askeleisiin ja tapakasvatukseen.

 

Kurssi sopii kaikenikäisille ja -rotuisille koirille ohjaajineen, myös pennuille. Naksuttimen käytön ei tarvitse olla tuttua entuudestaan! Kurssilla huomioidaan osallistujien toiveita ja harjoituksia voidaan vaihdella koirakon tason mukaisesti.

Kurssille voi tulla koiran kanssa kuin myös kuunteluoppilaaksi.

 

Kurssin hinta
19€ / hklö (sis. 1,5h harjoituskerran ja yksilöllisen opastuksen clickerin käyttöön)
(HUOM! Jos olet mukana jollain H&H kurssilla, naksutinkurssin hinta on 10€ / hklö).

 

SEURAAVA KURSSI
la 30.11. klo 11:00 – 12:30 / kurssin koodi 1113naksu

Menu