Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen

DSC_0209DSC_1051”Tuijotus, remmi kiristyy… koira jähmettyy… haukkuminen ja kohti syöksyminen alkavat…”

 

Ohitusongelmat ovat monen koiranomistajan arkea, kun ohitustilanteet ovat jostain syystä koiralle epämukavia, pelottavia, ahdistavia tai muuten vaan haasteellisia.

 

Kurssi on suunnattu koirille jotka reagoivat ohitustilanteissa toisiin koiriin mm. rähisemällä, tuijottamalla, jähmettymällä tai leikkimällä.

 

 

 

Kurssilla opitaan ymmärtämään syitä käytökseen sekä harjoitellaan ohituksia ja tarvittaessa käydään läpi hihnakävelyä kontrolloidussa ympäristössä.
Kurssin oppeja voi hyödyntää myös muissa koiran haasteellisiksi kokemissa ohitustilanteissa esim. ihmisten tai pyörien ohituksissa.

 

Koulutus etenee yksilöllisesti koiran tason huomioiden jokaiselle koirakolle erikseen tehdyn oppimissuunnitelman mukaisesti.
Käytäntö toteutetaan pääosin yksilöopetuksena kuitenkin osana pienryhmää. Näin on mahdollisuus seurata myös muita koirakoita ja oppia samalla lisää. Kurssilaiset voivat  tarvittaessa avustaa kunkin koiran kohdalla, esim. jos koiralla on haasteita ihmisten ohituksissa.

 

Jotta ympäristö on harjoitustilanteissa mahdollisimman turvallinen ja ohjaaja voi keskittyä omaan koiraansa, mukana on aina kaksi kouluttajaa ja apuna käytetään kouluttajien omia koiria.

 

Kurssin hinta 149€ / sis. 5 harjoittelukertaa + ‘Kuinka koira oppii’ -luento.
(HUOM! Kurssin luonteesta johtuen 1 kerta kestää n. 2h – 2,5h )

 

Ilmoittautumiset

 

SEURAAVA KURSSI
su 10.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4. alkaen klo 18:45 / kurssin koodi 0316ohi (TÄYNNÄ!)

su 14.4., 28.4., 5.5., 12.5., 19.5. alk klo 18:45 / kurssin koodi 0416ohi (TÄYNNÄ!)

su 26.5., 2.6., 9.6., 16.6. alkaen klo 18:45 / kurssin koodi 0516ohi (HUOM! 4 krran kurssi, hinta 119,20€) (TÄYNNÄ!)

 

 

UUTUUS! RATKAISUJA PULMALLISEEN OHITUKSEEN / IRTOTUNTEJA
Irtotunnit on suunnattu Ratkaisuja pulmalliseen ohittukseen – kurssin käyneille lisäharjoituksena. Harjoittelemme koiran tason ja toiveet huomioiden ohitustilanteisiin liittyviä asioita Ratkaisuja pulmalliseen ohituksiin -kurssin oppien mukaisesti.

Voit osallistua joko yhdelle tai useammalle tunnille.

Ilmoittauduthan  viimeistään harjoitusta edeltävä päivänä klo 18:00 mennessä.

Irtotunnin hinta 23,00€ / krt

 

SEURAAVAT IRTOTUNNIT

Menu