Perustaitojen ABC

mätsäriä 11bigthumbCA4OQJZ4

 

 

 

 

 

 

 

Onko   Sinulla junnikäinen koira tai aikaa siitä kun olet viimeksi kouluttanut? Oletko hakemassa peruskoulutusta aikuiselle koiralle?  Tuntuuko ettette edisty oppimisessa toivotulla tavalla, pääse tavoitteisiin tai että kertaatte samoja asioita?

 

Kurssin tavoitteena on tarjota koiralle ja ohjaajalle eväitä arjen tilanteisiin ja tarpeisiin sekä auttaa ihmisiä kouluttamaan yhteiskuntakelpoisia koiria, joiden kanssa yhteiselo sujuu mutkattomammin ja jouhevammin. Kun perusasiat ovat kohdallaan, on niiden ympärille helpompi rakentaa arjen taitojen opettelu ja opettaminen.

 

Arjessa tarvittavien taitojen ja perustottelevaisuuden (mm. hihnakäytös,  luoksetulo, kontakti) lisäksi harjoittelemme myös esim. koiran oppimisen ja opettamisen keskeisimpiä asioita,  viretilan säätelyä ja oikeanlaista palkkausta.

.

Kurssi soveltuu yli 5 kk:n ikäisille koirille.

 

Huom! Kurssi ei sovellu remmirähjääjille. Näille suosittelemme 4 staraa tai Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen – kursseja. Jos et ole varma mille kurssille koirasi kanssa osallistuisit, otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopiva kurssi.

 

Kurssin hinta: 102€ / 5 harj.kertaa + ’Kuinka koira oppii’ -luento

 

Ilmoittautumiset

 

SEURAAVA KURSSI

Menu