Pentuleikkikoulu

DSC_0164DSC_0258Sosiaalistaminen on erittäin tärkeä osa pienen pennun elämää.

 

Samanikäisten lajitovereiden kanssa leikkiminen ja viestiminen kehittää pennun sosiaalisia ja motorisia taitoja.

 

Samalla pentujen omistajat voivat keskenään vaihtaa kokemuksia pennun kanssa touhuamisesta.

 

 

Leikkikoulussa tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan läsnä ollessa.  Näin pentusi saa leikkimisestä positiivisia kokemuksia.

 

Yksi kerta kestää tunnin verran. Leikkimisen lisäksi pennut harjoittelevat ajoittain tunnin aikana arjen taitoja.

 

Leikkikoulun temmeltäjät voivat olla iältään 8 viikosta ylöspäin, leikkikoulu soveltuu kaiken rotuisille pennuille. Yläikärajaa ei ole, edellytyksenä on että koira on terve, sosiaalinen, sopeutuu ryhmään ja sille löytyy sopivan kokoinen leikkikaveri. 

 

Tarvittaessa jaamme leikkitilan useampaan osaan ryhmän koostumuksen mukaisesti, jotta leikkiminen on kaikille turvallista ja kokemukset positiivisia.

Leikkikoulussa temmelletään

  • perjantaisin klo 18.45 – 19.45

Ilmoitttauthan perjantaisin klo 12 mennessä tekstiviestillä nroon 044-201 9800 tai sähköpostilla osoitteeseen suski@hurttiajahuumoria.fi osallistumisestanne pentuleikkikouluun, niin tiedämme etukäteen leikkijöiden määrän ja ryhmän koostumuksen. Kuittaamme / vahvistamme aina ilmoittautumisesi, joten odotathan että saat vahvistuksen viestiisi.

 

HUOM! Heinökuussa leikkikoulussa on poikkeusajat. Kysynnän mukaan leikkoulussa temmeletään heinäkuussa keskiviikkoisin klo 19.15-20.15. 
Ilmoittauduthan viimeistään keskviikkona klo 12.oo mennessä.

 

HUOM! Leikkikoulun paikat täyttyvät varausjärjestyksessä, tieto paikkatilanteesta löytyy aikatauluosiosta. Tarkistathan aina paikkatilanteen ennen ilmoittautumista.

 

Leikkikoulun hinta on 5€ / kerta. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät kortit:  pankkikortti, Visa, Visa Electron.

Menu