Pikkutaaperoiden arkea / Touhu&Temmellys, Kellokoski

Miten tarjotaan pennulle mahdollisimman paljon erilaisia, positiivisia sosiaalisia kokemuksia? Kuinka pikkupennusta asti vahvaksi tehty pohjatyö kantaa hedelmää läpi koiran eliniän?

 

 

AINUTLAATUINEN TILAISUUS!

 

HURTTIA & HUUMORIA sekä koirien puuhamaa TOUHU & TEMMELYS Kellokoskella järjestävät yhdessä  PIKKUTAAPEROIDEN ARKEA –kurssin


ke 22.5., 29.5., 5.6., 12.6. klo 17:30 – 19:00 / ryhmä I (TÄYNNÄ!)
ke 22.5., 29.5., 5.6., 12.6. klo 19:00 – 20:30 / ryhmä II (TÄYNNÄ!)

 

Kurssin sisältönä mm. sosiaalistaminen, tapakasvatuksen alkeet sekä koira – ihmissuhteen kehittäminen. Pentu oppii ymmärtämään koirien kieltä ja osaa käyttää sitä itsekin tehokkaasti. Harjoittelemme mm. perustottelevaisuutta (mm. hihnakävely ja luoksetulo), ihmisten hyvätapaista tervehtimistä ja rauhoittumista.

 

Harjoittelun lisäksi pennut pääsevät joka kerralla tutustumaan kurssipaikan virikkeisiin ja temmeltämään keskenään. Kurssipaikkana on Touhu & Temmellys Tempo niminen nurmialue, joka on aidattu puutarhamainen alue pensaineen sekä puineen ja sopii erityisesti pennuille harjoitteluun, temmellykseen ja leikkimiseen. Alueella on nurmikentän lisäksi paljon eritasoisia, turvallisia virikkeitä ja leikkipaikkoja (mm. pallomeri, onkaloita, piiloja, ja heinälato) sekä tietysti runsaasti tilaa vain juosta ’korvat koristeena’.

 

Pentukurssi on suunniteltu koiranpennun erityistarpeet huomioon ottaen.  Harjoituksissa on huomioitu pennun jaksaminen ja yksilölliset erot, harjoituskerrat ovat lyhyitä ja pennulle sopivia. Kurssi on suunnattu erityisesti pennuille, jotka ovat kurssin alkaessa 2- n. 5 kk:n ikäisiä.

 

Hinta 110€ / 4×1,5h + Kuinka koira oppii luento

 

Kurssipaikka Touhu&Temmellys, Jyväläntie 25, 04500 Kellokoski

 

Lisätietoja www.hurttiajahuumoria.fi ja www.touhu-temmellys.fi

 

Ilmoittautmiset 

 

SEURAAVA KURSSI
Keväällä 2020

Menu