Rauhoittumisen ABC

1-WP_20160329_001 (1)

 

 

 

 

Onko koirasi vaikea rauhoittua vieraassa paikassa tai muiden koirien läsnäollessa? Haluatko oppia lukemaan koirasi rauhoittavia eleitä? Onko koirasi levoton tauon aikana, harjoitusten välissä?

 

Rauhoittumisen oppiminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, niin koiran henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin kannalta. Rauhallinen koira voi keskittyä, harjoitella ja oppia uutta. Rauhoittumisen oppiminen on hyvin yksilöllistä, mutta koiran kuin koiran on tärkeää opetella rauhoittumaan eri tilanteissa ja paikoissa. Näin sen kanssa on helppo elää sekä liikkua vieraissakin paikoissa ja koira voi hyvin.

 

Kurssilla harjoitellaan rauhallista odottamista ja olemista. Opimme samalla kuinka koiralle opetetaan mm. oikeanlainen viretila taukoja ja aktiivisia treenihetkiä silmälläpitäen,  miten saadaan kiihtyvä / levoton koira rauhoittumaan ja mitä rauhoittuminen tarkoittaa käytännössä .  Opettelemme myös tulkitsemaan koirien rauhoittavia eleitä, mitä ne ovat ja mihin niitä käytetään.

 

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, myös pennuille. Koiran oppimisen  ja operantin koulutuksen perusteiden tunteminen ovat eduksi.

 

Kurssi toteutetaan pienryhmänä, ryhmäkoko on max. 4 koirakkoa.
Tarvittaessa koirien välillä voi käyttää näköesteitä.

 

Kurssin hinta: 65€ / sis. 3 harj.krt  + ‘Kuinka koira oppii’ – luennon)

 

Ilmoittautumiset

 

SEURAAVA KURSSI
ti 15.10., 22.10., 29.10. klo 18:10 – 19:00 / kurssin koodi 1017rauha

Menu