Seniorikurssi

Asuuko kodissasi veteraani, jolla on edelleen kova palo tekemiseen mutta liikkeet eivät ole yhtä notkeat kuin nuorempana?  Miten pitää seniorin mieli virkeänä? Mitä on hyvä huomioida seniorin arjessa? Kaipaatko kahdenkeskistä aikaa veteraanikoirasi kanssa?

 

Kurssilla opetellaan arkea seniorikoiran seurassa.  Ylläpidämme mm. arjen tapakasvatusta, käymme läpi erilaisia erityisesti seniorille suunnattuja mielenvirikkeitä sekä tutustumme siihen mitä on hyvä ottaa huomioon ikääntyvän koiran liikunnassa, ruokavaliossa ja käyttäytymisessä.

 

Kurssin tarkoituksena on oppia huomioimaan seniorikoiran tarpeita arjessa sekä tarjota Sinulle ja koiravanhuksellesi mukavaa, yksilöllistä aikaa ja yhdessä tekemistä.

 

Kurssi on suunnattu yli kahdeksanvuotiaille koirille, joille oppiminen on entuudestaan tuttua. Kurssi soveltuu hyvin myös esim.  koiralaumassa elävälle seniorille, jolle halutaan tarjota omaa kahdenkeskistä tekemistä arjen keskellä.

 

Huom! Kurssi toteutetaan pienryhmässä, joten se ei sovellu remmirähjääjille. Näille suosittelemme esim. 4 Staraa tai Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen kurssia. Jos et ole varma kurssivaihtoehdoista, otathan yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva kurssi.

 

Harjoituksissa on huomioitu koiran jaksaminen ja yksilölliset erot, harjoituskerrat ovat lyhyitä ja seniorille sopivia.

 

Kurssin hinta 80€ (sis. 4 harj. kertaa)

Menu