Sheipaten

Sumo Lehtikuva Oy kuvauksissa 22.10.2010 010

 

Kuinka vahvistetaan koiran oma-aloitteisuutta ja tekemisen intoa? Miten saadaan parannettua ajoitusta koira kouluttamisessa?

 

 

 

Onko Sinulla koira joka on erittäin itsenäinen tai paineistuu helposti ohjaajan vaatimuksista tai vilkas koira joka tarjoaa lyhyen ajan sisällä useita erilaisia käytöksiä?
Kuinka voin väsyttää rauhatonta koiraani positiivisella ja tehokkaalla tavalla?

 

Kurssilla opettelemme shapingin eli sheippauksen ja kohteiden avulla arjessa hyödyllistä tapakasvatusta, temppuja ja perustottelevaisuutta.
Shapingissä keskitytään poimimaan koiran käytöksestä tiettyjä haluttuja osia. Näin koira joutuu itse miettimään mistä palkkio tulee, joka vahvistaa koiran oma-aloitteisuutta ja ohjaajan ajoitusta.

 

Käytämme harjoituksissa myös kohteita, jotka opetetaan koiralle aluksi sheippauksen avulla.
Kohde on usein helpompi häivyttää harjoitellusta käytöksestä kuin esim. lelu tai herkku.
Kohteiden avulla voi opettaa mm. hihnakävelyä, sivulle tuloa, erilaisia suuntia tai ryömimistä, koiraa voidaan totuttaa ympärillä tapahtuviin asioihin ja käsittelyyn tai sille voidaan opettaa erilaisia paikallaoloja.
Koirasta voi olla apua esim. siivouksessa tai sille voi opettaa mm. omalle aluselle rauhoittumista.

 

Shaping tekee koiran kouluttamisesta entistä hauskempaa, monipuolisempaa ja tehokkaampaa, niin koiralle kuin ohjaajallekin!

 

Kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja rotuisille koirakoille, jotka ovat käyneet naksutinkurssin tai omaavat naksutinkoulutuksen perusteet (naksuttimeen ehdollistaminen, naksuttimen käyttö).

 

Hinta: 103€ / sis. 5 harj. kertaa + ’Kuinka koira oppii?’ –luennon)

 

Ilmoittautumiset

 

SEURAAVA KURSSI

Menu