Control unleashed 

Tuntuuko että koirasi on vaihtelevien tunnetilojen vuoksi ajoittain vaikea keskittyä tilanteisiin? Tai että ympäristön vaikutteet vaikeuttavat voimakkaasti koirasi oppimista? Haluatko arkeen tai harrastustilanteeseen enemmän työkaluja itsehillinnän kehittämiseen ja turvallisuuden tunteeseen?

Alun alkaen Leslie McDevittin kehittämä Control Unleashed koulutusmenetelmä tarjoaa työkaluja yllämainittuihin seikkoihin. Control Unleashed sisältää runsaasti erilaisia niin koiralle kuin ihmiselleenkin sopivia selkeitä  ja helppoja koulutuspelejä, joiden avulla koiralle opetetaan hyödyllisiä taitoja. Koiran oma-aloitteisuutta sekä koiran ja ihmisen välisen vuorovaikutuksen kehittymistä vahvistavien pelien kantavana teemana on ennakoitavuus. Tämä tuo hallinnan ja turvallisuuden tunnetta erilaisiin tilanteisiin niin koiralle kuin ihmiselleenkin.

Pelien avulla opetellaan koiran mukaisesti mm. tunnetilojen säätelyä, keskittymistä, palautumista, rauhoittumista ja häiriönkestoa. Mutkattomat koulutuspelit pelit ovat koiralle selkeitä ja näin helppoja toteuttaa käytännössä, joten niistä saa erittäin toimivan työkalun moneen arjen tilanteeseen.

Kurssilla harjoitellaan osittain pienryhmässä ja osittain yksitellen kukin vuorollaan harjoituksesta riippuen. Vaikka kurssin nimi viittaa hihnattomuuteen, harjoituksia tehdään pääosin hihnassa. Harjoituksia voi halutessaan tehdä myös hihnatta, tällöin muokkaamme ympäristöä niin että se onnistuu ja on kaikille turvallista. CU:n ei tarvitse olla entuudestaan tuttua mutta osallistuvan koiran pitää osata odottaa autossa yksilöharjoitusten aikana. HUOM! Tunnit pidetään joka toinen viikko jotta tuntien välissä on reilusti aikaa harjoitella tehtäviä.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille rodusta riippumatta, myös pennuille.

Kurssin hinta: 119€ / sis. 5 harjoituskertaa + ‘Kuinka koira oppii’ – luennon.

SEURAAVA KURSSI