Helpotusta hihnakävelyyn
(Kiva koirakansalainen osio III)

 

Kuinka opetan pennun alusta kävelemään hihnassa kauniisti? Risteileekö koira edessäsi tai kadottaako se korvansa läheiselle tienpenkalle? Saako koirasi ‘hepuleita’ hihnassa? Mitä onnistunut hihnakävely tarkoittaa niin koiran kuin ihmisen kannalta?

Kurssi tarjoaa erinomaiset työkalut siihen kuinka koira oppii kävelemään hihnassa rennosti ja lenkkeily on sekä koiran että ihmisen kannalta mukavaa. Kurssilla harjoitellaan vetämättömyyttä hihnassa ja onnistunutta hihnakävelyä osallistujien toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti. Tämä sopii  intensiivitreeniksi koirakoille, jotka haluavat tehoharjoittelua hihnakävelyssä, haluavat vahvistaa hihnakävelyä ennen Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen kurssille osallistumista tai  koirakoille jotka valmistautuvat Kiva koirakansalainen -testiin.

Kurssi on yksi osa Kiva koirakansalainen -kokonaisuuden kolmesta kurssista.  Voit halutessasi osallistua yksittäisiin kursseihin tai  kaikkiin kolmeen Sinun ja koirasi tarpeen mukaan. Lisätietoja Kiva koirakansalainen kursseista löytyy täältä

Harjoituksiin sisältyy

– hihnakävelyn perusteita
– rauhallisen ja vetämättömän
 hihnakävelyn harjoittelua
– häiriöharjoittelua

HUOM! Kurssi ei ryhmäharjoittelun vuoksi sovellu remmirähjääjille. Näille suosittelemme Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen tai 4 staraa kurssia.

Hinta 65€ / koirakko  (sis 3 harj.krt + Kuinka koira oppii luennon)

SEURAAVA KURSSI
su 11.4., 25.4., 2.5. klo 13:00 – 13:50 / kurssin koodi 0451hihna (TÄYNNÄ!)