Kiva Koirakansalainen

Haluatko vahvistaa koirasi perustottelevaisuutta ja toimimista eri ympäristöissä? Mietitkö miten harjoittelet koirasi kanssa yhteiskuntakelposuutta tai mitä kaikkea se pitää sisällään? Oletko osallistumassa Kiva koirakansalainen – testiin, mutta haluat vielä vahvistaa joitakin osa-alueita?

Täsmäkurssi osiossa sijaitsevilla kursseilla

harjoitellaan ja syvennetään mm. Kiva koirakansalainen – testiin pohjautuvia asiakokonaisuuksia.  Kiva Koirakansalainen-testi näyttää koiran hyvät käytöstavat ja testaa koiran toimimista yhteiskunnassa. 

Kullakin kurssilla keskitytään tiettyihin aihepiireihin. Voit halutessasi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen Sinun ja koirasi tarpeen mukaan. Kurssit on suunnattu koirakoille, jotka haluavat intensiivistä tehoharjoittelua tietyllä aihealueella,  pennuille ennaltaehkäisyksi  tai  koirakoille jotka valmistautuvat Kiva koirakansalainen -testiin. Kurssit sopivat myös Pikkutaaperoiden arkea- ja Perustaitojen ABC kurssien jatkoksi.  

Kurssit soveltuvat yli 6 kk:n ikäisille koirille, joille koiran oppiminen on entuudestaan tuttua. Harjoituksia tehdään ryhmän koostumus ja taso huomioiden.