fbpx

OPETELLAAN YHDESSÄ ARJEN TAITOJA LAHDESSA!

@liikkuvakoira ja Hurttia & Huumoria järjestävät elokuussa arjen taitoihin keskittyvän kurssin Lahdessa, vanhan raviradan vieressä. Kahdella kurssikerralla harjoitellaan ohjatusti ja lisäksi yhdellä kerralla ilman ohjaajaa, jolloin harjoitellaan kurssilla läpikäytyjä asioita. Neljännellä kerralla pidetään loppuhuipennuksena leikkimieliset ’kisat’ jonka jälkeen nautitaan kuppi kuumaa sekä herkkuja! Kouluttajana kurssilla toimii Hurttia&Huumoria / Suski (eläintenkouluttaja EAT).

Kurssin aiheena on arkitottelevaisuus, jota jokainen pystyy hyödyntämään omassa päivittäisessä elämässään koiran kanssa. Voit tulla myös muuten vain harjoittelemaan tärkeitä aiheita molempien iloksi ja tutustumaan samalla uusiin koirakoihin!

Rennosti toteutetulle kurssille on tervetullut jokainen juuri sellaisena kuin on, karvoihin katsomatta. Kurssi on suunnattu yli 8 – kuisille koirille. Sisällössä huomioidaan osallistujien toiveita läpikäytävistä aiheista. 

Kurssi maksetaan varauksen yhteydessä, jolla lunastetaan paikka kurssille. Jos kurssille ei tule riittävästi osallistujia (8 henkilöä) niin kurssimaksu palautetaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 30.6. Ilmoittautumiset ja lisätiedot 30.6. mennessä osoitteeseen inka.kallunki@gmail.com.

Kurssin ajankohta
ke 3.8., 10.8. ja 17.8. klo 17:00 – 18:00 sekä la 27.8. klo 12:00 – 13:00 (TÄYNNÄ!)

Lämpimästi tervetuloa!