Koirien valokuvaus
la 2.12.2023

 

Haluatko ikuistaa koirasi studiomaisessa ympäristössä? Mietitkö että haluaisit osallistua kuvaukseen mutta et kehtaa koska koirasi on innokas, vallaton eikä pysy hetkeäkään aloillaan? Tai jännitätkö, että koirasi reagoi ympäristöön, tilanteeseen tai vieraisiin ihmisiin räyhäämällä? Koetko ettet voi viedä koiraa kuvattavaksi studiomaiseen ympäristöön koska koirasi on varautunut tai jännittää jos paikalla on muita koiria tai ihmisiä?

Hurttia & huumoria järjestää koirien valokuvauspäivän lauantaina la 2.12. klo 10:30 – 17:00 osoitteessa Kenkäpellontie 1, 04600 Mäntsälä.

Koko kuvauspäivä on suunniteltu niin, että kuvattavaksi ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat: reaktiiviset, varautuneet, innokkaat sekä rauhalliset, ikään ja karvoihin katsomatta. Yksi tai useampi perheen koira. Me emme kaihda myöskään vahvoina pidettyjä rotuja tai yksilöitä, päinvastoin.

Kuvaustilassa ei ole samaan aikaan muita vieraita koiria. Kuvausympäristössä huomioidaan koira yksilönä ja ympäristö järjestetään koiran mukaan. Mikäli koiralla on haasteita vieraiden ihmisten kanssa, järjestämme kuvausympäristön niin että kuvaajasta tai kouluttajasta ei aiheudu koiralle stressiä. Jokaiselle koirakolle on varattu runsaasti kuvausaikaa, jolla varmistetaan myös rauhalliset sisääntulot, siirtymiset ja poistumiset.

Kuvaajana toimii Johanna Oksanen, visuaalisen journalismin MA, jolla on pitkä kokemus koirien kuvauksesta ja koirien parissa toimimisesta. Tarvittaessa Johanna auttaa ideoimaan yhdessä kanssasi, miten koiran saisi parhaiten kuvattua.

Paikalla on myös koirien käyttäytymiseen erikoistunut eläintenkouluttaja (EAT) Suski / Hurttia & Huumoria. Tarvittaessa Suski auttaa Sinua ja koiraasi mukavan sekä jouhevan kuvaushetken luomisessa.

Studiokuvauksen hinta on 35 € / kuvaus. Yhdessä kuvauksessa voi olla yksi tai useampi koira kerrallaan. Mikäli haluat kuvata koiria erikseen, on yhden kuvauksen hinta 35 € ja lisäkuvien 15 € / kuvaus.

Hinta sisältää 3 laadukkaasti käsiteltyä digitaalista kuvaa, joita asiakas voi vapaavalintaisesti käyttää somessa sekä omiin tarkoituksiinsa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut:
suski@hurttiajahuumoria.fi

Puh 044 201 9800 / whatsapp- tai tekstiviestit

Varattavissa olevat ajat 
10:30 – 11:15    VARATTU
11:15 – 12:00    VARATTU
12:00 – 12:45    VARATTU
12:45 – 13:30    VARATTU
14:00 – 14:45    VARATTU
14:45 – 15:30    VARATTU
15:30 – 16:15    VARATTU
16:15 – 17:00    VARATTU

Kirjoitathan valokuvaukseen ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

ITSESTÄSI
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

KOIRASTASI
Kutsumanimi
Rotu
Ikä

Lisäksi voit laittaa tietoja asioista mitä haluat huomioitavan kuvastilanteessa ja mahdollisista toiveistasi koiran suhteen esim. että koira on varauksellinen vieraita ihmisiä kohtaan tai muuta erityistä huomioitavaa.

Olipa Sinulla kotona kilo tai sata kiloa elämäniloa, olet erittäin lämpimästi tervetullut!