fbpx

Letkeämpää lenkkeilyä

Kuinka opetan pennulle alusta asti mukavaa hihnakävelyä? Risteileekö koira edessäsi tai kadottaako se korvansa läheiselle tienpenkalle? Saako koirasi ‘hepuleita’ hihnassa? Mitä onnistunut hihnakävely tarkoittaa niin koiran kuin ihmisen kannalta?

Kurssi tarjoaa erinomaisia työkaluja siihen kuinka lenkkeilystä saadaan mukavaa sekä koiralle että ihmiselle ja mitä lenkkeily on kummankin kannalta katsottuna. Samalla tutustumme lenkkeilyn yleisimpiin solmukohtiin. 

Kurssilla opetellaan tukitoimia sujuvaan lenkkeilyyn. Kurssi on suunnattu koirakoille, jotka haluavat tehoharjoittelua arjen lenkkeilyyn tai ennen osallistumista Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen – kurssille sekä pennuille ennaltaehkäisyksi. Kurssi sopii myös Pikkutaaperoiden arkea– ja Perustaitojen ABC kurssien jatkoksi.  

HUOM! Kurssi ei osittaisen ryhmäharjoittelun vuoksi sovellu koirille jotka reagoivat aggressiivisesti toisiin koiriin tai joilla on haasteita ohitustilanteissa. Näille suosittelemme Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen tai 4 Staraa kurssia.

Max. 4 koirakkoa

Hinta 109€ / koirakko  (sis 4 harj.krt + Kuinka koira oppii luennon)

SEURAAVA KURSSI
ke 5.4.,12.4., 19.4., 26.4. klo 18:30 – 19:20 / kurssin koodi 0410hihna (1 paikka vapaana!)