Koronatilanteesta johtuen kurssimme pyörivät rajoitetusti, kaikki jörjestettävät kurssit pidetään ulkona hiekkakentällä. Sisätilakurssit ovat toistaiseksi tauolla, luennot järjestämme kaikki verkon kautta webinaareina.
Pentuleikkikoulu ja kimppalenkit ovat myös toistaiseksi tauolla, keväälle suunnitellut yhteistapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Yksityiskoulutusta järjestään edelleen asiakkaaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Verkkokursseja on suunnitteilla.

Tuothan kurssille mukanasi koiran oman vesikupin, lelut ym. omat tarvittavat tarvikkeet. Huolehdithan että pidät vähintään tuon hihnamitan väliä muihin kurssilaisiin ja noudatat muutenkin normaalia kurssikäytäntöämme että koirat eivät hihnassa tutustuisi toisiinsa.

Jos sinulla on sairauden oireita tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, ethän osallistu kursseille. Jos olet juuri saapunut ulkomailta, pidäthän 2 viikon tauon kursseista. Otathan näissä tilanteissa myös suoraan yhteyttä kouluttajaan.

Seuraamme tilanteen kehitystä ja viranomaistahojen tiedotteita, ohjeistamme tarvittaessa lisää. Reagoimme tiedotteisiin asianmukaisilla toimenpiteillä nopeasti ja ilmoitamme asiakkaille heti mahdollisista kursseihin kohdistuvista muutoksista.

Jos Sinulle tulee kysyttävää tai lisätietojen tarvetta, vastaamme mielellämme osoitteessa suski@hurttiajahuumoria.fi

Pidetään huolta toisistamme ja huomioidaan riskiryhmiin kuuluvat. Iloisia treenejä!