Kurssimme pyörivät jälleen normaalisti. Kursseja järjestetään sekä sisä- että ulkotiloissa, sääolosuhteet huomioiden. Osallistujamäärä on rajattu pienryhmiksi. Lisätietoa kursseista löytyy täältä. Luennot järjestämme toistaiseksi kaikki verkon kautta webinaareina. Lisätietoja luennosta löytyyy täältä.

Pentuleikkikoulu pyörii myöskin normaalisti perjantaisin, lisätietoa leikkikoulusta löytyy täältä. Osallistujamäärä on rajattu normaalia pienemmäksi. Sekä kurssit että pentuleikkikoulu on suunniteltu kornatilanteen mukaisesti, etäisyydet, turvavälit ja yelinen hygienia huomioiden. Suunnitellut isommat yleisötapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Yksityiskoulutusta järjestään edelleen asiakkaaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tuothan kurssille mukanasi koiran oman vesikupin, lelut ym. omat tarvittavat tarvikkeet. Huolehdithan että pidät vähintään tuon hihnamitan väliä muihin kurssilaisiin ja noudatat muutenkin normaalia kurssikäytäntöämme että koirat eivät hihnassa tutustuisi toisiinsa.

Jos sinulla on sairauden oireita tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, ethän osallistu kursseille. Jos olet juuri saapunut ulkomailta, pidäthän 2 viikon tauon kursseista. Otathan näissä tilanteissa myös suoraan yhteyttä kouluttajaan.

Seuraamme tilanteen kehitystä ja viranomaistahojen tiedotteita, ohjeistamme tarvittaessa lisää. Reagoimme tiedotteisiin asianmukaisilla toimenpiteillä nopeasti ja ilmoitamme asiakkaille heti mahdollisista kursseihin kohdistuvista muutoksista.

Jos Sinulle tulee kysyttävää tai lisätietojen tarvetta, vastaamme mielellämme osoitteessa suski@hurttiajahuumoria.fi

Pidetään huolta toisistamme ja huomioidaan riskiryhmiin kuuluvat. Iloisia treenejä!