TÄRKEÄÄ TIETOA ASIAKKAILLEMME

Kurssimme pyörivät normaalisti. Ryhmämme ovat pienryhmiä eikä kursseilla olla lähikontaktissa. Suosittelemme pitämään vähintään hihnanmitan verran välimatkaa toisiin kurssilaisiin. Tarvittaessa ja säiden salliessa järjestämme kursseja mahdollisuuksien mukaan myös ulkona. Erityisesti alle vuoden ikäisten koirien sosiaalistamisessa ja tapakasvatuksessa totaalinen eristäminen muista koirista / koirakoista on iso riski mm. koiran aikuisiän sosiaalisuudelle.

Pentuleikkikoulu on toistaiseksi tauolla ja keväälle suunnitellut yhteistapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Luentojen tilannetta selvitämme parhaillaan.

Noudatamme tiloissamme asianmukaista, tehostettua hygieniaa. Olemme tehostaneet tilojemme siivousta ja desinfioimme myös pintoja normaalia useammin. Kiinnitämme siivouksessa erityistä huomiota kulkureitteihin, wc-tiloihin, pankkikorttilaitteeseen ym. vähentääksemme tartunnan mahdollisuutta. Kursseillamme ei toistaiseksi ole yleistä kahvitarjoilua.
Vältämme kättelyä nykyisessä tilanteessa. Tilassamme on käsidesinfiointiaineita ja liuskepaperia käytössä. Toivomme / suosittelemme että myös asiakkaamme käyttävät näitä ja pesevät / desinfioivat kädet sekä saavuttaessa että lähdettäessä tiloistamme.

Tuothan kurssille mukanasi koiran oman vesikupin, lelut yms. Huolehdithan että pidät vähintään tuon hihnamitan väliä muihin kurssilaisiin ja noudatat muutenkin normaalia kurssikäytäntöämme että koirat eivät hihnassa tutustuisi toisiinsa.

Jos sinulla on sairauden oireita tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, ethän osallistu kursseille. Jos olet juuri saapunut ulkomailta, pidäthän 2 viikon tauon kursseista. Otathan näissä tilanteissa myös suoraan yhteyttä kouluttajaan.

Seuraamme tilanteen kehitystä ja viranomaistahojen tiedotteita, ohjeistamme tarvittaessa lisää. Reagoimme tiedotteisiin asianmukaisilla toimenpiteillä nopeasti ja ilmoitamme asiakkaille heti mahdollisista kursseihin kohdistuvista muutoksista.

Pidetään huolta toisistamme ja huomioidaan riskiryhmiin kuuluvat. Iloisia treenejä!

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta löydät THL:n sivuilta https://thl.fi/…/aj…/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19