Tervehdi tyynesti, odota rennosti

(UUSITTU SISÄLTÖ!)

 

Aiheuttaako ihmisen lähestyminen hallitsemattoman ilontunteen koirassasi? Jännittääkö koirasi ihmisen lähestymistä? Tuottaako odottaminen koirallesi vaikeuksia?

Intensiivinen tehokurssi tarjoaa erinomaiset työkalut siihen kuinka koirasi oppii tervehtimään ihmisiä rennosti mutta samalla hillitysti. Harjoittelemme ihmisten hyvätapaisen tervehtimisen lisäksi erilaisia positiivisia lähestymistapoja.

Harjoituksiin sisältyy mm.

  • paikallaoloa häiriöillä
  • hallittun tervehtimisen harjoittelua
  • kuinka koiraa lähestytään oikeaoppisesti 

Apuna käytetään mm. kohdetyöskentelyä.

Kurssi soveltuu intensiivitreeniksi koirakoille, jotka haluavat tehoharjoittelua tervehtimiseen, lähestymiseen ja odottamiseen / paikallaoloon arjessa ja esim. näyttelytilanteisssa. Sopii myös pennuille ennaltaehkäsiyyn ja koirakoille jotka valmistautuvat Kiva koirakansalainen -testiin sekä Pikkutaaperoiden arkea- tai Perustaitojen ABC kurssien jatkoksi.

HUOM! Jos koirallasi on suurempia haasteita rauhoittumisen kanssa tai jännittää / ujostelee voimakkaasti ihmisen lähestymistä (rähisee, haukkuu tms.) otathan yhteyttä ennen ilmoittautumista. Tällöin suosittelemme Rauhoittumisen ABC tai 4 Staraa kursseja.

Max osallistujamäärä kurssilla 4 koirakkoa.

Hinta 65 € / koirakko  (sis 3 harj.krt + Kuinka koira oppii luennon)

SEURAAVA KURSSI