Koiran aggressioiden selvittäminen

Koira oli aggressiivinen ja hyökkäili omaa perhettä kohtaan. Käsivarteni olivat ihan haavoilla, käytös oli päivittäistä. Lenkeillä koira saattoi ryhtyä hyökkäilemään kesken lenkin, oli pakko sitoa se tolppaan rauhottumaan. Olin aika neuvoton. En tiennyt kuinka ratkaista tilanne positiivisesti. Kokeilimme kaikkea, mitä silloin osasin, mutta käytös ei muuttunut.

Koirani on elämäni koira. Susanna ohjasi meidät eläinlääkäriin ja koiran allergia ja atopia saatiin hoitoon. Kun koiran olo koheni oikean ruokavalion ja lääkityksen myötä, Susannan opastuksella saimme kerrottua koiralle, mikä käytös on kannattavaa.

Koira- ja ihmisystävällisyytesi on kokonaisvaltaista ja se edistää koirien hyvinvointia parhaiten. Suhtaudut ongelmiin ymmärryksellä ja annat palautteen ystävällisesti. Se madaltaa kynnystä myöntää omat virheensä. Sitä kautta ongelmatkin saadaan ratkaistua.

Hymyssä suin ja pilke silmässä tehtyä lämminhenkistä koulutusta. Sijainti on hyvä, varsinkin aremman koiran kanssa, sivummalla keskustan hulinoista.

Lisää julkaisuja

Tunnetilat huomioidaan

Koiran ehdoilla tapahtuvaa koulutusta, otetaan huomioon koiran ja omistajan tunnetilat ,rakentavaa...