Pentuleikkikoulu

Sosiaalistaminen on erittäin tärkeä osa pienen pennun elämää. Samanikäisten lajitovereiden kanssa leikkiminen ja viestiminen kehittää pennun sosiaalisia ja motorisia taitoja. Samalla pentujen omistajat voivat keskenään vaihtaa kokemuksia pennun kanssa touhuamisesta.

Leikkikoulussa tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan läsnä ollessa.  Näin pentusi saa leikkimisestä positiivisia kokemuksia.

Pikkutaaperoiden Arkea

Kuinka pikkupennusta asti vahvaksi tehty pohjatyö kantaa hedelmää läpi koiran eliniän? Miten tarjotaan pennulle mahdollisimman paljon erilaisia, positiivisia sosiaalisia kokemuksia? Miten opetetaan pennulle pienestä pitäen kuinka hihnassa kävellään vetämättä tai opastetaan tuttuja pennun oikeanlaisessa tervehtimisessä?

Kurssilla harjoitellaan mm. sosiaalistamista, tapakasvatuksen ja -koulutuksen alkeita sekä koira-ihmissuhteen kehittämistä. Pienestä pitäen muiden koirien kanssa toimineen ja tapakasvatusta saaneen koiran kanssa on mukava elää ja lenkkeillä.  Se oppii ymmärtämään koirien kieltä ja osaa käyttää sitä itsekin tehokkaasti.

Kimppalenkki

Kimppalenkki on oiva tapa opettaa koiralle arjen taitoja ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta muiden koirakoiden kanssa.

Lenkin aikana kävellään ryhmässä tunnin verran H&H toimipisteen lähiympäristössä. Samanaikaisesti teemme käytännön arkitottelevaisuus- ja ohitusharjoituksia tilanteiden mukaan ja harjoittelemme ajoittain rauhoittumista porukalla. Lenkillä koirakoiden järjestys vaihtuu, joten jokainen voi kokeilla porukan ensimmäisenä, viimeisenä ja keskellä olemista. Halutessasi voit myös kysyä kouluttajalta koiraasi liittyvistä asioista.

Temppukurssi

Kaipaako koirasi aktivointia ja yhteistä tekemistä kanssasi? Haluatko lisätä koirasi hyvinvointia ja vahvistaa sen itsetuntoa? Haluatko opettaa koirallesi temppuja, joista voi olla hyötyä myös Sinulle?

Temput ovat erinomainen tapa opettaa koiralle keskittymistä ja ne antavat samalla koiralle aivojumppaa, joka on yksi iso osa-alue koiran hyvinvoinnissa. Lisäksi temput vahvistavat koiran ongelmanratkaisukykyä ja ohjaajan sekä koiran välistä yhteistyötä.