Kuinka koira oppii? -luento

Miten koirat / eläimet oppivat? Miten koiraa opetetaan? Miten eri ikäkaudet vaikuttavat koiran oppimiseen? Mitä hyötyä ja haittaa on palkkiosta tai rankaisusta? Miten koiran koulutuksesta saadaan sekä koiran että ohjaajan kannalta kivaa ja samalla tuloksekasta?

Luennolla käsitellään koiran oppimista ja opettamista niin arjen tapakasvatuksessa, tottelevaisuudessa kuin koiran käyttäytymisessäkin. Käymme läpi mm. palkkausta, yleistämistä, koiran ikäkausien huomioimista oppimisessa, viretilan hallintaa, koiran tarpeita ja koiran huomioimista yksilönä.
Tutustumme myös erilaisiin oppimiseen liittyviin termeihin, kuinka koiran eri käytöksiä saadaan esille ja kuinka koiran oppimisesta sekä opettamisesta saadaan hauskaa ja tuloksekasta.

Hinta: Luento sisältyy kaikkiin kursseihimme, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita. Luento on hyvä olla käytynä ennen kurssin alkua.
Luennolle voi osallistua myös vaikka ei kurssille osallistuisikaan, tällöin hinta on  15€.

SEURAAVA WEBINAARI
la 8.1. klo 12:15 – 14:30 / luennon koodi 01loppi

Huom! Luento järjestetään toistaiseksi webinaarina. Luentotallenne on saatavilla luennolle ilmoittautuneille / osallistuneille viikon ajan.