Rallytoko

Ryhmä on suunnattu rallytokon perus- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmässä ylläpidetään kurssilla opittuja taitoja, harjoitellaan erilaisia ratoja sekä eri liikkeitä ja asiakokonaisuuksia.

Haku

Ryhmässä ylläpidetään hakukurssilla opittuja taitoja ja vietetään mukava päivä metsässä luonnon keskellä. Lisäksi harjoittelemme kurssilaisten toiveiden ja tason mukaisesti ilmaisua ja tarvittaessa nostamme piilopaikkojen / etäisyyksien kriteeriä.

Mejä

Ryhmässä ylläpidetään mejäkursseilla opittuja taitoja ja vietetään mukava viikonloppu metsässä luonnon keskellä. Jälkien pituus määräytyy osallistuvien koirakoiden tason ja  toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa käytämme karttaa ja kompassia. Koirakon niin halutessa teemme / harjoittelemme myös kisajälkeä.

Nose Work

Ryhmä on suunnattu Nose Workin perus- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmässä ylläpidetään kurssilla opittuja taitoja, harjoituksia tehdään sekä sisällä että ulkona koirakoiden tason ja toiveiden mukaisesti.

Pentuleikkikoulu

Sosiaalistaminen on erittäin tärkeä osa pienen pennun elämää. Samanikäisten lajitovereiden kanssa leikkiminen ja viestiminen kehittää pennun sosiaalisia ja motorisia taitoja.

Leikkikoulussa tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan läsnä ollessa. Leikkimisen lisäksi pennut harjoittelevat ajoittain tunnin aikana tarpeellisia arjen taitoja.

Leikkikoulun temmeltäjät voivat olla iältään 8 viikosta ylöspäin, leikkikoulu soveltuu kaiken rotuisille pennuille.