Hajuja ja hurmosta

Tuntuuko Sinusta että suloisesta pentupallerosta on yhtäkkiä kasvanut hajujen perässä juokseva, huligaania muistuttava teiniotus? Että koirasi korvat ovat ainoastaan koristeena? Että kaikki koirasi ikinä oppima on valunut hiekkaan? Tai että koirallesi on kuin puskista ilmaantunut mielestäsi täysin selittämättömiä käytöksiä, joihin mikään ei tunnu auttavan?

Ei hätää, tämä on täysin luonnollinen vaihe koiran kehityksessä. Teini-iässä pennusta kuoriutuu kuin uusi koira, jonka kanssa toimiminen edellyttää harjoittelua. Pennun kasvaessa kohti nuoruus- ja aikuisikää myös oppiminen, etenkin uuden oppiminen, voi olla ajoittain haastavampaa.

Maltti on valttia ja sitä harjoitellaan kurssilla monenlaisten asioiden kanssa. Kurssilla syvennetään taaperokurssilla opittuja arjen taitoja.  Samalla kun tutustumme nuoren koiran ja ihmisensä junnuarjen yleisimpiin solmukohtiin.

Erityisen huomion kohteena kurssilla ovat usein junnuiässä haasteita tuovat hihnakävely, luokse tulo ja erilaiset häiriöt. Vahvistamme tapoja joilla edellä mainitut asiat saa sujuvammiksi ja häiriöiden kanssa tulee toimeen. Lisäksi teemme helppoja läsnäolo harjoituksia, joilla usein tässä iässä kadoksissa olevat korvat saadaan paremmin takaisin.

Kurssin harjoitukset tehdään ryhmän koostumus huomioiden. Mikäli koirallasi on ollut haasteita ryhmätilanteissa, toisten koirien tai ihmisten kanssa tai teillä on jokin yksittäinen asia jota haluatte harjoitella, otathan ensin yhteyttä kouluttajaan ennen kurssille ilmoittautumista niin katsotaan yhdessä miten edetä.

Hajuja ja hurmosta -kurssi on jatkoa Pikkutaaperoiden arkea- kurssille ja suunnattu ensisijaisesti pentukurssin käyneille, mutta myös vastaavat taidot omaavat koirakot ovat lämpimästi tervetulleita.

Hinta 129€ /sis. 5  harjoituskertaa + ’Kuinka koira oppii’ – luennon

SEURAAVA KURSSI
ke 17.4., 24.4., 8.5., 15.5., 22.5. klo 17:30 – 18:20 / kurssin koodi 0401hahur