Maltti on valttia

Onko koirasi levoton tauon aikana, harjoitusten välissä? Haluatko oppia lukemaan koirasi rauhoittavia eleitä? Onko koirasi vaikea palautua kuormittavan tilanteen jälkeen? 

Palautumisen ja rauhoittumisen opettelu on kuin laittaisi rahaa pankkiin, niin koiran henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Palautuminen,  jolloin elimistö palaa tasapainoon psyykkisestä tai fyysisestä kuormituksesta. on arjen sujuvuuden ja koiran hyvinvoinnin kannalta tärkeä taito ja tukitoimi. Rauhallisemman koiran on myös helpompi keskittyä, harjoitella ja oppia uutta.

Palautuminen ja kuinka ne tapahtuvat ovat yksilöllisiä. Voimme opettaa ja tietoisesti auttaa koiraa palautumaan.  

Kurssilla harjoitellaan näitä tukitaitoja -ja toimia. Opettelemme samalla kuinka saadaan kiihtyvä / levoton koira palautumaan sekä rauhoittumaan ja mitä rauhoittuminen tarkoittaa käytännössä. Opettelemme myös tulkitsemaan koirien elekieltä sekä mihin ja miten sitä käytetään.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, myös pennuille. Koiran oppimisen ja operantin koulutuksen perusteiden tunteminen ovat eduksi.

Ryhmäkoko on max. 3 koirakkoa.

Huom! Kurssi toteutetaan pienryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Tarvittaessa koirien välillä käytetään näköesteitä.

Kurssin hinta: 85€ / sis. 3 harj.krt + ’Kuinka koira oppii’ – luennon)

SEURAAVA KURSSI