fbpx

Maltti on valttia

Onko koirasi vaikea rauhoittua vieraassa paikassa tai muiden koirien läsnäollessa? Haluatko oppia lukemaan koirasi rauhoittavia eleitä? Onko koirasi levoton tauon aikana, harjoitusten välissä?

Rauhoittumisen oppiminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, niin koiran henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Rauhallinen koira voi keskittyä, harjoitella ja oppia uutta. Rauhoittumisen oppiminen on yksilöllistä, mutta koiran kuin koiran on tärkeää opetella rauhoittumaan eri tilanteissa ja paikoissa. Näin sen kanssa on helppo elää, harrastaa ja liikkua vieraissakin paikoissa, koira voi hyvin.

Kurssilla harjoitellaan rauhallista odottamista ja olemista. Opimme samalla kuinka koiralle opetetaan mm. oikeanlainen viretila taukoja ja aktiivisia treenihetkiä silmälläpitäen, miten saadaan kiihtyvä / levoton koira rauhoittumaan ja mitä rauhoittuminen tarkoittaa käytännössä. Opettelemme myös tulkitsemaan koirien elekieltä ja mihin sitä käytetään.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, myös pennuille. Koiran oppimisen ja operantin koulutuksen perusteiden tunteminen ovat eduksi.

Ryhmäkoko on max. 4 koirakkoa.

Huom! Kurssi toteutetaan pienryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Tarvittaessa koirien välillä käytetään näköesteitä.

Kurssin hinta: 75€ / sis. 3 harj.krt + ’Kuinka koira oppii’ – luennon)

SEURAAVA KURSSI