Elämää pikkutaaperon kanssa – webinaari

Onko Sinulla suunnitteilla  tai tullut  ensimmäinen koira? Suunnitteletko jo kotona asuvalle koirallesi koirakaveria?
Onko pitkä aika siitä kun Sinulla on viimeksi ollut koira ja nyt harkitset uutta?Mitä on tärkeä huomioida koiraa hankkiessa ja mitä pitäisi ottaa huomioon ensimmäisten kuukausien aikana?

Koiran hankinta on aina vastuullinen ja useaan vuoteen sitova koko perheen yhteinen päätös. Usein törmää sanontaan ’Miksi en tiennyt tätä koiran tullessa?’ Huolellinen valmistautuminen on kaiken a ja o, hyvällä pohja- ja taustatyöllä sekä sopivalla rotuvalinnalla vältytään monilta yllätyksiltä.

Koiraperheen arjen tulisi olla mahdollisimman jouhevaa ja mutkatonta, sekä koiran että sen omistajien hyvinvointi on tärkeää.  Koirakirjoja lukemalla saa paljon tietoa, mutta asioiden oikeanlainen vieminen käytäntöön on yhtä tärkeää. Kaikki koirat kun ovat ainutlaatuisia yksilöitä.

Suloisista pentupalleroista kasvaa jossain vaiheessa aikuisia, joiden pitää pystyä toimimaan yhteiskunnassa. Olipa koira kooltaan iso tai pieni, koulutettu sekä hyvin kasvatettu koira voi hyvin ja on ilo myös ympäristölleen. Tottelevaisuus mahdollistaa koiralle suuremman vapauden. Koiran ensimmäiset kuukaudet luovat pohjan koko sen tulevaisuudelle ja teidän yhteiselle arjelle.

Tutustumme luennolla mm. seuraaviin aihealueisiin

  • Mitä on hyvä huomioida  koiraa  hankkiessa
  • Pennun kehitysvaiheet
  • Pennun hyvinvointi, lajityypilliset tarpeet ja sosiaalistaminen
  • Ppennun oppiminen
  • Arki pennun kanssa / viestintä ja yhteiselo
  • Yleisimmät haasteet pentuarjessa

Luennon käyneet saavat H&H -etuuden, jonka voi hyödyntää Sinun ja koirasi yhteiselon ensiaskeleilla. Luennolle ovat tervetulleita niin ensimmäistä koiraa suunnittelevat kuin jo aiemmin koiran omistaneet, olipa teille suunnitteilla pentu tai aikuinen kodinvaihtaja. Koska koiran hankinta on perheen yhteinen päätös, on toivottavaa että luennolle osallistuisi mahdollisimman moni perheenjäsen.

Hinta: 29€

SEURAAVA WEBINAARI