Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille, luennoille ja jatkuviin ryhmiin ilmoittaudutaan pääasiallisesti ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen suski@hurttiajahuumoria.fi

Kerro ilmoittautumisessa

  • Kurssin koodi
  • Nimesi
  • Yhteystietosi (puhelin, sähköposti)
  • Muiden kurssille osallistuvien henkilöiden etunimet
  • Koiran kutsumanimi
  • Rotu
  • Sukupuoli ja ikä

Mikäli koiraasi tai sen käytökseen liittyy jotain erityistä, voit tarvittaessa laittaa tästä lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä. 

Jatkuvat ryhmät

Laskutetaan 5:n tai sovittaessa useamman kerran laskutusjaksoissa (lukuunottamatta mejää, jossa laskutetaan kukin kerta omanaan).
Jos joltain kerralta joutuu olemaan poissa, pidennetään laskutusjaksoa loppupäästä.

HUOM!
Ilmoitathan jatkuvissa ryhmissä mahdollisesta poissaolostasi vähintään 24h ennen kyseistä harjoituskertaa, jotta tiedämme hyvissä ajoin etukäteen montako osallistuu kyseisen päivän harjoituksiin (Poikkeuksena haku ja mejä jatkuvat ryhmät, joihin pätevät normaalit kurssien peruutusajat).
Muussa tapauksessa Hurttia & Huumoria on oikeutettu veloittamaan harjoitustunnin kertamaksu alla olevan hinnaston mukaisesti.

Ilmoittautuminen on sitova.

Saat sähköpostitse kurssikirjeen, liitteenä on myös Ropo laskutuspalvelun kurssilasku. Laskulla on pääsääntöisesti viikko maksuaikaa. Kurssimaksun tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna ennen kurssin alkamista.

Kursseille voi ilmoittautua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta edellytetään huoltajan suostumus joka pitää esittää pyydettäessä.

Mikäli haluamasi kurssi / luento / ryhmä on täynnä, otathan yhteyttä sähköpostilla.

 

Käytöskonsultaatio ja yksityiskoulutus

Käytöskonsultaatiosta, jsi yksityiskoulutuksesta sovitaan ensisijaisesti sähköpostilla tai nettisivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella.


 

PERUUTUSEHDOT

Muistathan ilmoittaa ajoissa mahdollisesta peruutuksesta, jotta voimme antaa paikan seuraavalle. Mikäli asiakas peruu osallistumisen kurssille / luennolle / jatkuvaan ryhmään viimeistään 14 vuorokautta ennen näiden alkua, palautamme maksun kokonaisuudessaan tai mitätöimme vielä avoimen laskusi. Mikäli peruutus tapahtuu 10-14 vrk ennen kurssin / luennon / jatkuvan ryhmän alkua, on peruutuskulu 50% hinnasta. Tämän jälkeen tapahtuvissa peruutuksissa maksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Mikäli jatkuvassa ryhmässä harjoitteleva haluaa pitää taukoa (taukoa voi pitää maksimissaan 1 kuukauden vuoden aikana, muutoin H&H:lla on oikeus luovuttaa paikka toiselle) tai lopettaa kokonaan, tulee tästä ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tauon alkamista / lopettamista. Muussa tapauksessa H&H:lla on oikeus veloittaa ryhmämaksu 5:ltä harjoituskerralta (yhden laskutus- / harjoittelukauden minimimäärä).

Poikkeuksena kurssimaksun palautukselle / avoimen laskun mitätöimiselle on ohjaajan tai koiran vakava sairastuminen,  joka estää osallistumisen yli kolmelle kurssikerralle tai koko yksittäiseen tapahtumaan eikä H&H:lla ole osoittaa vastaavia korvaavia kurssirketoja. Edellämainitussa tilanteessa maksu palautetaan kokonaisuudessaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan.

Kurssin keskeytyessä koiran sairauden tai juoksuajan vuoksi koirakko voi halutessaan osallistua veloituksetta korvaavalle kurssikerralle vastaavalla kurssilla. Korvaavasta ajankohdasta sovitaan erikseen H&H kanssa. Maksun palautus tai avoimen laskun hyvitys koskee alkuperäistä varattua kurssia, ei korvaavia kertoja.

Muut henkilökohtaiset syyt, kurssin keskeyttäminen tai laskun maksamatta jättäminen eivät riitä peruutukseksi eivätkä oikeuta maksun takaisin saamiseen / avoimen laskun mitätöimiseen. Erääntyneestä laskusta Ropon perintätoimisto lähettää muistutuksen ja hoitaa perinnän.

Kurssin järjestäjän peruessa koko kurssin maksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan / etsitään asiakkaan halutessa korvaava kurssi.

Sairaudesta tai juoksujen alkamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, varoaika juoksuissa on kolmisen viikkoa (koskee etenkin sisätila kursseja). Tunnilta poissaolo tulee ilmoittaa etukäteen ennen kurssin alkua. Kuittaamme kaikki peruutukset.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja laskunmaksuun liittyvissä ongelmissa tai halutessasi sopia laskun eräpäivästä voit kääntyä puoleemme, autamme mielellämme!

Hurttia & Huumoria pidättää oikeuden korvaaviin kursseihin sekä muutoksiin. 

Force Majeure

Vaarallisista sääoloista, sähkökatkosta, laajasta putkirikosta, tulipalosta, luonnonmullistuksesta, kansallisesta tai kansainvälisestä epidemiasta tai pandemiasta, viranomaisten asettamasta erityisestä rajoituksesta tai kiellosta tai muusta vastaavasta ns. Force Majeure-syystä johtuvan osittaisen tai täydellisen toiminnan rajoittamisen tapauksessa asiakas ei ole oikeutettu hyvitykseen. Kursseja, luentoja tai muita palveluita voidaan joutua peruuttamaan, sulkemaan tai niiden käyttöä rajoittamaan osittain tai kokonaan Force Majeure -poikkeustilanteen vuoksi jolloin asiakas ei ole oikeutettu osa- tai täydelliseen hyvitykseen.  

Käytöskonsultaatio ja yksityiskoulutus

Peruutuksesta tulee ilmoittaa vähintään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa. Muussa tapauksessa Hurttia & Huumoria on oikeutettu veloittamaan koulutuksen / käynnin hinnan (käytösneuvonnan kohdalla minimi kahden tunnin veloitus) mahdollisine matkakuluineen. 

HUOM!
Nämä ilmoitus- ja peruutusehdot koskevat  Hurttia & Huumorin omia kursseja, luentoja ja tapahtumia.
Erikoiskursseilla tai muiden kanssa yhteistyössä järjestetyissä tapahtumissa ilmoittautumis- ja peruutusehdot saattavat poiketa edellämainituista.

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Kenkäpellontie 1, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi