Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Kursseille, luennoille ja jatkuviin ryhmiin ilmoittaudutaan pääasiallisesti ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen suski@hurttiajahuumoria.fi

Kerro ilmoittautumisessa

  • Kurssin koodi
  • Nimesi
  • Yhteystietosi (puhelin, sähköposti)
  • Muiden kurssille osallistuvien henkilöiden etunimet
  • Koiran kutsumanimi
  • Rotu
  • Sukupuoli ja ikä

Mikäli koiraasi tai sen käytökseen liittyy jotain erityistä, voit tarvittaessa laittaa tästä lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Jatkuvat ryhmät

Laskutetaan 5:n tai sovittaessa useamman kerran laskutusjaksoissa (lukuunottamatta mejää, jossa laskutetaan kukin kerta omanaan).
Jos joltain kerralta joutuu olemaan poissa, pidennetään laskutusjaksoa loppupäästä.

HUOM!
Ilmoitathan jatkuvissa ryhmissä mahdollisesta poissaolostasi vähintään 24h ennen kyseistä harjoituskertaa, jotta tiedämme hyvissä ajoin etukäteen montako osallistuu kyseisen päivän harjoituksiin (Poikkeuksena haku ja mejä jatkuvat ryhmät, joihin pätevät normaalit kurssien peruutusajat).
Muussa tapauksessa Hurttia & Huumoria on oikeutettu veloittamaan harjoitustunnin kertamaksu alla olevan hinnaston mukaisesti.

Ilmoittautuminen on sitova.

Saat sähköpostitse kurssikirjeen, liitteenä on myös Trustpoint laskutuspalvelun kurssilasku.
Laskulla on pääsääntöisesti viikko maksuaikaa.
Kurssimaksun tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna ennen kurssin alkamista.

Kursseille voi ilmoittautua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.
Alle 18-vuotiailta edellytetään huoltajan suostumus joka pitää esittää pyydettäessä.

Mikäli haluamasi kurssi / luento / ryhmä on täynnä, otathan yhteyttä sähköpostilla.

 

Muut palvelut

Hyvinvointi- ja muista palveluista sekä päiväkodista ja pentuleikkikoulusta sovitaan ensisijaisesti puhelimitse.
Tarvittaessa nämä vahvistetaan kirjallisesti sähköpostilla. Palvelun luonteen tai sisällön niin edellyttäessä ensimmäinen tapaamiskerta on kartoituskerta.

Peruutuksesta tulee ilmoittaa vähintään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.
Muussa tapauksessa Hurttia & Huumoria on oikeutettu veloittamaan koulutuksen / käynnin hinnan (käytösneuvonnan ja kuntopaketin kohdalla minimi kahden tunnin veloitus) mahdollisine matkakuluineen.

 


 

Peruutusehdot

Muistathan ilmoittaa ajoissa mahdollisesta peruutuksesta, jotta voimme antaa paikan seuraavalle.

Mikäli asiakas peruu osallistumisen kurssille / luennolle / jatkuvaan ryhmään viimeistään 14 vuorokautta ennen näiden alkua, palautamme maksun kokonaisuudessaan tai mitätöimme vielä avoimen laskusi.

Mikäli peruutus tapahtuu 10-14 vrk ennen kurssin / luennon / jatkuvan ryhmän alkua, on peruutuskulu 50% hinnasta.
Tämän jälkeen tapahtuvissa peruutuksissa maksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Jatkuvat ryhmät:

Mikäli jatkuvassa ryhmässä harjoitteleva haluaa pitää taukoa (taukoa voi pitää maksimissaan 1 kuukauden vuoden aikana, muutoin H&H:lla on oikeus luovuttaa paikka toiselle) tai lopettaa kokonaan, tulee tästä ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tauon alkamista / lopettamista.

Muussa tapauksessa H&H:lla on oikeus veloittaa ryhmämaksu (16,50€ / tunti) 5:ltä harjoituskerralta (yhden laskutus- / harjoittelukauden minimimäärä).

Poikkeuksena kurssimaksun palautukselle on ohjaajan tai koiran sairastuminen, jolloin maksu palautetaan kokonaisuudessaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan tai koirakko voi halutessaan käyttää maksamansa osallistumismaksun seuraavalla vastaavalla kurssilla.

Muut henkilökohtaiset syyt tai laskun maksamatta jättäminen eivät riitä peruutukseksi eivätkä oikeuta maksun takaisin saamiseen.
Kurssin järjestäjän peruessa koko kurssin maksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan / etsitään asiakkaan halutessa korvaava kurssi.

Erääntyneestä laskusta Trust laskutuspalvelu / perintätoimisto lähettää muistutuksen ja hoitaa perinnän.

Poissaolo tulee ilmoittaa etukäteen ennen kurssin alkua.
Kuittaamme kaikki peruutukset.

Sairaudesta tai juoksujen alkamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, varoaika juoksuissa on kolmisen viikkoa (koskee etenkin sisätila kursseja).

Kurssin keskeytyessä pitkäaikaisen sairastumisen (lääkärin- tai eläinlääkärintodistus esitettävä) tai juoksujen vuoksi pyrimme myös tarjoamaan väliinjääneet kurssikerrat toisella vastaavalla kurssilla.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja laskunmaksuun liittyvissä ongelmissa tai halutessasi sopia laskun eräpäivästä voit kääntyä puoleemme, autamme mielellämme!

Hurttia & Huumoria pidättää oikeuden korvaaviin kursseihin sekä muutoksiin.

HUOM!
Nämä ilmoitus- ja peruutusehdot koskevat ainoastaan Hurttia & Huumorin omia kursseja, luentoja ja tapahtumia.
Erikoiskursseilla tai muiden kanssa yhteistyössä järjestetyissä tapahtumissa ilmoittautumis- ja peruutusehdot saattavat poiketa edellämainituista.

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Maisalantie 2 D, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi

TrimMausHaus

Arja Ainola
Maisalantie 2 D, 04600 Mäntsälä
Puh: 040-583 8122
Email. arja.ainola@pp.inet.fi