Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen

”Tuijotus, remmi kiristyy… koira jähmettyy… haukkuminen ja kohti syöksyminen alkavat…”

Ohitusongelmat ovat monen koiranomistajan arkea, kun ohitustilanteet ovat jostain syystä koiralle epämukavia, pelottavia, ahdistavia tai muuten vaan haasteellisia.

Kurssi on suunnattu koirille jotka reagoivat ohitustilanteissa toisiin koiriin mm. rähisemällä, tuijottamalla, haukkumalla, jähmettymällä tai leikkimällä. Kurssilla opitaan ymmärtämään syitä käytökseen sekä harjoitellaan ohituksia. Tarvittaessa käydään läpi hihnakävelyä kontrolloidussa ympäristössä.
Kurssin oppeja voi hyödyntää myös muissa koiran haasteellisiksi kokemissa ohitustilanteissa esim. ihmisten tai pyörien ohituksissa.

Koulutus etenee yksilöllisesti koiran tason huomioiden jokaiselle koirakolle erikseen tehdyn oppimissuunnitelman mukaisesti.
Käytäntö toteutetaan niin että kullakin kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 20 – 25 minuuttia per kerta. Aikataulu sovitaan etukäteen, joten tarvittaessa voi tulla paikan päälle vain omaa osuuttaan varten. Halutessaan voi jäädä katsomaan muiden koirakoiden suorituksia, joista oppii paljon lisää.

Harjoitukset pidetään  aina ulkona.  

Jotta ympäristö on harjoitustilanteissa mahdollisimman turvallinen ja ohjaaja voi keskittyä omaan koiraansa, mukana on aina kaksi kouluttajaa. Toinen toimii  apuna kouluttajien omien koirien kanssa.

Kurssin hinta 159€ / sis. 5 harjoittelukertaa + ’Kuinka koira oppii’ -luento (webinaari).

SEURAAVAT KURSSIT
su 26.9., 3.10., 10.10., 17.10., 24.10. alkaen klo 17:15/ kurssin koodi 0912ohi (TÄYNNÄ!)
su 31.10., 7.11., 14.11., 21.11., 28.11. alkaen klo 12:15 / kurssin koodi 1012ohi (1 paikka vapaana!)

 

 

Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen, irtotunnit

Irtotunnit on suunnattu Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen – kurssin käyneille lisäharjoituksena. Harjoittelemme koiran tason ja toiveet huomioiden ohitustilanteisiin liittyviä asioita Ratkaisuja pulmalliseen ohituksiin -kurssin oppien mukaisesti. Tilanteita voidaan harjoitella esim. kentällä tai kaduilla.

Voit halutessasi osallistua joko yhdelle tai useammalle tunnille. Ilmoittauduthan viimeistään harjoitusta edeltävä päivänä klo 18:00 mennessä.

Irtotunnin hinta 23,00€ / krt