Perustaitojen ABC

Onko Sinulla junnuikäinen koira tai aikaa siitä kun olet viimeksi kouluttanut? Oletko hakemassa peruskoulutusta aikuiselle koiralle? Tuntuuko ettette edisty oppimisessa toivotulla tavalla, pääse tavoitteisiin tai kertaatte samoja asioita? Innostuuko koirasi hallitsemattomasti palkkion ollessa läsnä tai tekeekö koirasi mieluummin töitä taskusi kuin Sinun kanssa?

Kurssin tavoitteena on tarjota koiralle ja ohjaajalle eväitä arjen tilanteisiin ja tarpeisiin. Samalla tavoitteena on auttaa ihmisiä kouluttamaan yhteiskunnassa hyvin toimivia koiria, jotka voivat hyvin ja joiden kanssa yhteiselo sujuu mutkattomasti sekä jouhevasti. Kun perusasiat ovat kohdallaan, on niiden ympärille helpompi rakentaa arjen taitojen opettelu ja opettaminen.

Arjessa tarvittavien taitojen ja perustottelevaisuuden (mm. hihnakäytös, tervehtiminen, luoksetulo) lisäksi harjoittelemme  esim. koiran oppimisen ja opettamisen keskeisimpiä asioita, viretilan säätelyä ja oikeanlaista palkkausta.

Kurssi soveltuu koirille iältään 6 kk:sta ylöspäin.

Huom! Kurssi ei sovellu remmirähjääjille. Näille suosittelemme 4 staraa tai Ratkaisuja pulmalliseen ohitukseen – kursseja. Jos et ole varma mille kurssille koirasi kanssa osallistuisit, otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopiva kurssi.

Kurssin hinta: 102 € (5 harjoituskertaa + ’Kuinka koira oppii’ -luento)

SEURAAVA KURSSI