Perustaitojen ABC

Onko Sinulla aikaa siitä kun olet viimeksi kouluttanut? Oletko hakemassa peruskoulutusta aikuiselle koiralle? Tuntuuko ettette edisty oppimisessa toivotulla tavalla, pääse tavoitteisiin tai kertaatte samoja asioita? 

Kurssin tavoitteena on tarjota koiralle ja ihmiselleen eväitä arjen tilanteisiin ja tarpeisiin. Samalla tavoitteena on auttaa ihmisiä kouluttamaan yhteiskunnassa hyvin toimivia koiria, jotka voivat hyvin ja joiden kanssa yhteiselo sujuu mutkattomasti sekä jouhevasti. Kun perusasiat ovat kohdallaan, on niiden ympärille helpompi rakentaa arjen taitojen opettelu ja opettaminen.

Perustaitojen ABC kurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen taitoja mm. tapakasvatuksen alkeita, lenkkeilyä, luokse tuloa, palkkausta sekä koiran elekieltä ja asioiden ennakointia.

Kurssi järjestetään pienryhmässä ja soveltuu koirille iältään 6 kk:sta ylöspäin.

Huom! Jos Sinusta tuntuu, että mahdollinen junnuikä vaikuttaa koirasi käytökseen, suosittelemme tällöin Hajuja ja hurmosta – kurssia. Josko et ole varma mille kurssille koirasi kanssa osallistuisit, otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopiva kurssi.

Kurssin hinta: 129 € (5 harjoituskertaa + ’Kuinka koira oppii’ -luento)

SEURAAVA KURSSI