Jännän äärellä

Meistä jokaista jännittää joskus ja jokin. Etenkin tilanteet, joissa me ja toimintamme joudumme suoran arvioinnin kohteeksi, ovat monelle haastavia. Kun tilanteeseen liittyy kaksi elollista olentoa, ihminen sekä koira, jännitys voi hyvinkin kohota tekemistä haittaaviin mittasuhteisiin.

Hurttia & Huumoria järjestää yhteistyössä hyvinvointiyritys Via Relaxan kanssa ihmisten ja koirien jännitystiloihin liittyvän kurssin.

la 25.5. klo 11:00 – 15:00 / kurssin koodi 0510jännä (2 paikkaa vapaana!) Huom! Kurssi pidetään ilman koiria.  

Kurssilla avataan jännittämisen vaikutuksia fyysiseen kehoon sekä mieleen, mutta lähestytään jännittämistä myös toisenlaisesta näkökulmasta; mitä hyötyä meille on jännittämisestä, miten pienentää sen negatiivisia vaikutuksia asennoitumisen kautta. Miten puretaan jännitystä mm. kehollisin menetelmin. 

Tutustumme kurssilla myös siihen, miten jännittäminen vaikuttaa koiraamme, miten se ilmenee koiran käytöksessä ja elekielessä sekä miten jännitystilanteita voi helpottaa koiran ja ihmisen välillä.

Jos tunnet, että jännittäminen vaikuttaa voimakkaasti elämääsi eri tilanteissa, että jännittäminen vaikeuttaa harjoituksia ja suorittamistanne kursseilla tai kilpailuolosuhteissa, uskomme, että saat tästä päivästä uusia eväitä työkalupakkiisi.  

Kurssin vetäjinä toimivat Sari Hokkanen (Sertifioitu TRE-ohjaaja, Logoterapeuttinen keskusteluohjaaja, Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja, Vyöhyketerapeutti) sekä Susanna Visapää (koirien käyttäytymiseen erikoistunut eläintenkouluttaja EAT, koirien käyttäytymisen jalostustarkastaja).

Sari on liki 13v hoitanut työkseen ihmisiä monenlaisin kehollisin menetelmin, viimeiset vuodet opiskellen ihmismieltä työnsä ohella. Sarin työn punainen lanka on ollut kokonaisuuden hoitamisessa.

Myös Sari kohtaa pelkonsa, joka kerta, kun astuu väkijoukon eteen yksilöauttamisen sijaan.  Silti tieto siitä, että jännittämisen suhteen on jotakin tehtävissä, antaa tarkoituksen itsensä haastamiselle.  Ja syyn voittaa jännityksen.  

Via Relaxan löydät osoitteesta https://www.instagram.com/viarelaxa?utm_source=qr&igsh=MXQwa2sycXB4MTZ5ag==

Lisätietoja kurssista voit halutessasi kysyä myös sähköpostilla osoitteesta viarelaxa@saunalahti.fi tai suski@hurttiajahuumoria.fi.

Hinta 115 € / hklö (sis. teorian ja käytännön harjoitusten lisäksi kahvituksen) 

“Rohkeus ei ole sitä, että pelko puuttuu, vaan sitä, että pelosta huolimatta toimii.”  

Toivomme näkevämme Sinut jännityksen kera tai ilman. Kurssilla lähestymme asiaa useammalta eri kantilta ja vuorovaikutteisesti, niin saamme aiheesta paljon irti.

Lämpimästi tervetuloa!