Yleistä kursseista

Koiran kanssa puuhaamisen tulisi olla mukavaa ja monipuolista yhdessä tekemistä. Hurttia ja Huumoria tarjoaa erilaisia kurssivaihtoehtoja, toimintaa on ympäri vuoden.

Kurssit järjestetään sisätiloissa tai ulkokentällä vuodenajan ja sääolosuhteiden mukaan. Harjoituksista ja olosuhteista riippuen ollaan sisätilojen lisäksi pihalla, metsässä tai kaupungissa.

Kurssiopetus tapahtuu pienryhmissä, näin taataan kaikille yksilöllinen opetus ja oppimisrauha. Lisäksi koirakoilla on mahdollisuus oppia lisää seuraamalla muita koirakoita.

  • Maksimi osallistujamäärä kursseilla on 4 koirakkoa, jollei kurssin kuvauksessa toisin mainita.  Osassa kursseja maksimi osallistujamäärä on 3 koirakkoa.
  • Tunnin pituus on 50 min ellei toisin mainita. Käyttäytymiseen perustuvien kurssien esim.  4 Staraa ja ohituskurssien harjoituskerrat saattavat poikkeuksellisesti olla pidempiä johtuen kurssin luonteesta. Näiden harjoituskertojen keskimääräiset pituudet näet kurssikuvauksista.
  • Luennot / webinaarit ovat 2,5 – 3  tunnin pituisia, jollei toisin mainita. Luennot järjestetään toistaiseksi kaikki webinaareina.
  • KAIKKIIN  KURSSEIHIN SISÄLTYY KUINKA KOIRA OPPII -luento. Kuinka koira oppii -luento olisi hyvä olla käytynä ennen kurssin alkua.
    Lisätietoa luentojen sisällöstä ja tulevista webinaaripäivistä löydät kohdasta luennot

Kurssikuvausten kohdalta löydät myös kurssin koodin, jota tarvitaan ilmoittautumislomakkeessa sekä kurssin hinnan. Valikoimamme päivittyy säännöllisin väliajoin.

Järjestämme  tilauksesta kursseja ja luentoja myös ryhmille. Esim. pentu- ja kasvattajatapaamisiin, rotujärjestöille, yksityisille henkilöryhmille sekä yrityksille.
Hinnat sovitaan aina räätälöidyn tilaisuuden mukaisesti.

Mikäli Sinulla on kysyttävää kursseista, et tiedä mikä olisi teille sopiva kurssi tai haluat räätälöidä ryhmällesi sopivan kurssin, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri Sinulle ja koirallesi tai ryhmällesi sopivin vaihtoehto.

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Kenkäpellontie 1, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi