Yleistä kursseista

Koiran kanssa puuhaamisen tulisi olla mukavaa ja monipuolista yhdessä tekemistä. Hurttia ja Huumoria tarjoaa erilaisia kurssivaihtoehtoja, toimintaa on ympäri vuoden.

 

Kurssit järjestetään sisätiloissa tai ulkokentällä vuodenajan mukaan. Harjoituksista riippuen ollaan sisätilojen lisäksi koulutuskentällä, metsässä tai kaupungissa.

Kurssiopetus tapahtuu pienryhmissä, näin taataan kaikille yksilöllinen opetus ja oppimisrauha.
Lisäksi koirakoilla on mahdollisuus oppia lisää seuraamalla muita koirakoita.

  • Maksimi osallistujamäärä kursseilla on 5 koirakkoa, jollei kurssin kuvauksessa toisin mainita.  Osassa kursseja maksimi osallistujamäärä on 4 koirakkoa.
  • Tunnin pituus on 50 min ellei toisin mainita. Käyttäytymiseen perustuvien kurssien esim.  4 Staraa ja ohituskurssien harjoituskerrat saattavat poikkeuksellisesti olla pidempiä johtuen kurssin luonteesta. Näiden harjoituskertojen keskimääräiset pituudet pituudet näet kurssikuvauksista.
  • Luennot ovat 3 tunnin pituisia, jollei toisin mainita
  • KAIKKIIN  KURSSEIHIN SISÄLTYY KUINKA KOIRA OPPII -luento. Kuinka koira oppii -luento olisi hyvä olla käytynä ennen kurssin alkua.
    Lisätietoa luentojen sisällöstä ja tulevista luentopäivistä löydät kohdasta luennot

Kurssikuvausten kohdalta löydät myös kurssin koodin, jota tarvitaan ilmoittautumislomakkeessa sekä kurssin hinnan. Valikoimamme päivittyy säännöllisin väliajoin.

Järjestämme  tilauksesta myös kursseja ja luentoja ryhmille.
Esim. pentu- ja kasvattajatapaamisiin, rotujärjestöille, yksityisille henkilöryhmille sekä yrityksille.
Hinnat sovitaan aina tilaisuuden mukaisesti.

Mikäli Sinulla on kysyttävää kursseista, et tiedä mikä olisi teille sopiva kurssi tai haluat räätälöidä ryhmällesi sopivan kurssin, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri Sinulle ja koirallesi tai ryhmällesi sopivin vaihtoehto.

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Maisalantie 2 D, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi

TrimMausHaus

Arja Ainola
Maisalantie 2 D, 04600 Mäntsälä
Puh: 040-583 8122
Email. arja.ainola@pp.inet.fi