fbpx

Pentuleikkikoulu

Sosiaalistaminen on erittäin tärkeä osa pienen pennun elämää. Samanikäisten lajitovereiden kanssa leikkiminen ja viestiminen kehittää pennun sosiaalisia ja motorisia taitoja. Samalla pentujen omistajat voivat keskenään vaihtaa kokemuksia pennun kanssa touhuamisesta.

Leikkikoulussa tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan läsnä ollessa.  Näin pentusi saa leikkimisestä positiivisia kokemuksia.

Yksi kerta kestää 50  minuuttia. Leikkimisen lisäksi pennut harjoittelevat ajoittain tunnin aikana muutamaa tarpeellista arjen taitoa.

Leikkikoulun temmeltäjät voivat olla iältään 8 viikosta ylöspäin, leikkikoulu soveltuu kaiken rotuisille pennuille. Yläikärajaa ei ole, edellytyksenä on että koira on terve, sosiaalinen, sopeutuu ryhmään ja sille löytyy sopivan kokoinen leikkikaveri. 

Jotta leikkiminen on kaikille turvallista ja kokemukset positiivisia, katsomme tarkkaan ryhmän koostumuksen. Tähän vaikuttavat iän koon lisäksi pennun ikä ja luonne.

  • perjantaisin ryhmä I klo 18:00 – 18.50 (pienemmät pennut)
  • perjantaisin ryhmä II klo 19:00 – 19:50 (isommat pennut)

Leikkikoulun paikat täyttyvät varausjärjestyksessä.

Ilmoitathan perjantaisin klo 12 mennessä tekstiviestillä nroon 044-201 9800 tai sähköpostilla osoitteeseen suski@hurttiajahuumoria.fi osallistumisestanne pentuleikkikouluun. Laitathan ilmoittautumiseen pennun nimen, iän ja rodun sekä oman puhelinnumerosi. Voit myös halutessasi laittaa ilmoittatumiseen muutakin jonka koet tärkeäksi tiedoksi pennun huomioonottaen. 

Näin tiedämme etukäteen leikkijöiden määrän ja ryhmän koostumuksen. Kuittaamme / vahvistamme aina ilmoittautumisesi, joten odotathan että saat vahvistuksen leikkipaikasta. Jos haluamasi leikkiajankohta on täynnä, otathan yhteyttä niin voimme halutessasi laittaa Sinut varasijalle.

Leikkikoulun hinta on 5€ / kerta. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä mobilepay.

SEURAAVAT LEIKKITUOKIOT
pe 2.6. (TÄYNNÄ!)
pe 9.6.
pe 30.6.