Pentuleikkikoulu

Samanikäisten lajitovereiden kanssa leikkiminen ja viestiminen kehittää pennun sosiaalisia ja motorisia taitoja. Leikkiminen on yksi osa pennun sosiaalistamista, joka on tärkeä osa pennun elämää. Samalla pentujen omistajat voivat halutessaan vaihtaa keskenään kokemuksia pentuarjesta.

Leikkikoulussa tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan läsnä ollessa.  Leikkimisen lisäksi pennut harjoittelevat tunnin aikana ajoittain muutamaa tarpeellista arjen taitoa.

Temmeltäjät voivat olla iältään 8 viikosta ylöspäin. Jotta leikkiminen on kaikille turvallista ja kokemukset positiivisia, katsomme tarkkaan ryhmän koostumuksen. Tähän vaikuttavat iän lisäksi pennun koko ja luonne.

Edellytyksenä on että pentu on terve, sosiaalinen, sopeutuu ryhmään ja sille löytyy sopivan kokoinen leikkikaveri. Tarvittaessa jaamme leikkitilan osiin.

  • perjantaisin ryhmä klo 18:00 – 18.45

Leikkikoulun paikat täyttyvät varausjärjestyksessä.

Ilmoitathan perjantaisin klo 12 mennessä tekstiviestillä nroon 044-201 9800 tai sähköpostilla osoitteeseen suski@hurttiajahuumoria.fi osallistumisestanne pentuleikkikouluun. Laitathan ilmoittautumiseen pennun nimen, iän ja rodun sekä oman puhelinnumerosi. Voit myös halutessasi laittaa ilmoittatumiseen muutakin jonka koet tärkeäksi tiedoksi pennun huomioonottaen. 

Näin tiedämme etukäteen leikkijöiden määrän ja ryhmän koostumuksen. Kuittaamme / vahvistamme aina ilmoittautumisesi, joten odotathan että saat vahvistuksen leikkipaikasta. Jos haluamasi leikkiajankohta on täynnä, otathan yhteyttä niin voimme halutessasi laittaa Sinut varasijalle.

Leikkikoulun hinta on 5€ / kerta. 

SEURAAVAT LEIKKITUOKIOT

LEIKKTUOKIO TUUSULASSA
Hurttia & huumoria järjestää yhdessä Saltti yrityksen kanssa pentujen leikkituokion.

Paikkana on rauhallinen, aidattu yksityinen piha-alue Tuusulassa. Leikkihetki toteutetaan käytännössä samalla periaatteella kuin leikkikoulukin. 

Yksi kerta kestää 50 minuuttia, hinta on 8€ / pentu.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut
suski@hurttiajahuumoria.fi / puh: 044 – 201 9800 (Suski / H&H)
tea.lehtonen@gmail.com / puh: 040 593 6115 (Tea / Saltti)

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä pennun iän ja rodun sekä oman puhelinnumerosi mikäli ilmoittaudut sähköpostitse. Kuittaamme / vahvistamme aina ilmoittautumisesi, joten odotathan että saat vahvistuksen leikkipaikasta.

Huom! Koksa leikimme ulkona, tapahtumassa on säävaraus.

https://hurttiajahuumoria.fi/

 

SEURAAVA LEIKKITUOKIO