Huolettomat hoitotoimenpiteet

Onko koirasi vaikea rauhoittua eläinlääkärin pöydällä? Iskevätkö naskalit käteesi kiinni kynsiä leikatessa? Väistääkö koirasi käden lähestyessä sitä? Ovatko hoitotoimenpiteet ja käsittelytilanteet stressaavia sekä koirallesi että Sinulle?

On totta että koiran hyvinvoinnin vuoksi esim. kynnet täytyy leikata, turkki harjata ja korvia putsata. Näitä ei voi jättää tekemättä. Olennaista kuitenkin on että miten tämä tapahtuu. Hoitotoimenpiteiden ei tulisi olla väkinäistä eikä stressaavaa vaan sujuvaa vuoropuhelua ja mukava yhteinen koulutushetki. Koira on mukana hoitotoimenpiteissä osallistuvasti ja vuorovaikutuksessa ihmisen kanssa. Näin vaikutamme koiran hyvinvoinnin lisäksi koiran ja omistajan väliseen suhteeseen.

Kurssilla harjoitellaan arjen tärkeitä hoitotoimenpiteitä, tukitoimia koiran stressittömään ja osallistuvaan käsittelyyn sekä eläinlääkärissä tarvittavia taitoja.

Kurssi soveltuu intensiivitreeniksi koirakoille, jotka haluavat tehoharjoittelua positiiviseen käsittelyn sekä arjen hoitotoimenpiteiden lisäksi  näyttelyihin, trimmaukseen tai eläinlääkäriin. Sopii myös pennuille ennaltaehkäisyyn ja koirakoille jotka valmistautuvat Kiva koirakansalainen -testiin sekä Pikkutaaperoiden arkeatai Perustaitojen ABC kurssien jatkoksi.

HUOM! Jos koirasi ujostelee voimakkaasti kosketusta tai sillä on vaikeuksia rauhouittua, suosittelemme 4 Staraa tai Maltti on valttia kursseja.

Max osallistujamäärä 3 koirakkoa.

Hinta 135€ / koirakko  (sis 5 harj.krt + Kuinka koira oppii luennon)

SEURAAVA KURSSI