Huolettomat hoitotoimenpiteet

Onko koirasi vaikea rauhoittua eläinlääkärin pöydällä? Iskevätkö naskalit käteesi kiinni kynsiä leikatessa? Väistääkö koirasi käden lähestyessä sitä? Ovatko hoitotoimenpiteet ja käsittelytilanteet stressaavia sekä koirallesi että Sinulle?

On totta että koiran hyvinvoinnin vuoksi esim. kynnet täytyy leikata ja turkki harjata sekä korvia putsata. Näitä asioita ei voi jättää tekemättä mutta olennaista on miten tämä tapahtuu. Sen ei tulisi olla väkinäistä eikä stressaavaa vaan sujuvaa vuoropuhelua ja mukava yhteinen koulutushetki. Koira on mukana hoitotoimenpiteissä omaehtoisesti ja vuorovaikutuksessa ihmisen kanssa. Näin vaikutamme koiran hyvinvoinnin lisäksi koiran ja omistajan väliseen suhteeseen.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia hoitotoimenpiteitä ja koiran stressitöntä käsittelyä yksilöllisesti osallistujien toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti.

Käymme läpi mm.

  • rentoa pöydällä olemista
  • kuonokopan ja kaulurin käyttöä
  • koiran nostamista
  • tärkeimpiä hoitotoimenpiteitä ja tukitoimia stressittömään käsittelyyn

Apuna käytetään mm. kohdetyöskentelyä.

Kurssi soveltuu intensiivitreeniksi koirakoille, jotka haluavat tehoharjoittelua positiiviseen käsittelyn sekä arjen hoitotoimenpiteiden lisäksi  näyttelyihin, trimmaukseen tai eläinlääkäriin. Sopii myös pennuille ennaltaehkäisyyn ja koirakoille jotka valmistautuvat Kiva koirakansalainen -testiin sekä Pikkutaaperoiden arkea- tai Perustaitojen ABC kurssien jatkoksi.

HUOM! Jos koirasi ujostelee voimakkaasti kosketusta tai sillä on vaikeuksia rauhouittua, suosittelemme 4 Staraa tai Rauhoittumisen ABC kursseja.

Max osallistujamäärä 3 koirakkoa.

Hinta 125€ / koirakko  (sis 5 harj.krt + Kuinka koira oppii luennon)

SEURAAVA KURSSI