Yritys

Hurttia & Huumoria on vuonna 2010 perustettu koirien hyvän olon tupa. Yrityksemme mottona on: ’Yhteiseloa myötäkarvaan’.

Etusijalla toiminnassamme ovat koiran ja omistajan hyvinvointi sekä koiran ja ihmisen välinen tasapainoinen, sujuva arki yhdessä. Olemme erikoistuneet koirien käyttäytymiseen.

Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella.  Tilausryhmien osalta toimintamme kattaa koko maan.

Koulutuksen ja usean kymmenen vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla järjestämme koirille mm. pentuleikkikouluja,  kursseja,  luentoja ja tapahtumia. Meiltä saa myös käytöskonsultaatiota sekä yksityiskoulutusta.

Järjestämme tilauksesta kursseja ja luentoja myös ryhmille. Tällöin tilaisuus räätälöidään sisällöltään ryhmän toiveiden mukaisesti.

Avaraa tilaamme voi vuokrata käyttöön esim. pentu-, kasvattaja, -rotutapaamisia, jalostustarkastuksia ja muita yksityistilaisuuksia varten. Kun haluat ikuistaa tapahtuman, kauttamme saa paikan päälle myös ammattitaitoisen valokuvaajan. Meillä on myös pienimuotoista , toimintaamme tukevaa tuotemyyntiä.

Yhteistyössä kanssamme toimivat:

  • Saltti, kraniohoitoja koirille, hevosille ja ihmisille

Palvelumme yksitysille ja ryhmille ovat saatavina myös kokonaan englanninkielisinä.

Hyvin käyttäytyvä ja hyvinvoiva koira on paitsi ilo silmälle, myös korvaamaton kumppani arjessa. Tottelevaiselle, yhteiskunnassa toimivalle koiralle voi myös suoda enemmän vapauksia. Toimintamme perustuu käyttäytymistieteisiin, koulutusmetodeissa käytämme positiivista vahvistamista sekä  oikea-aikaista palkitsemista. Emme  hyväksy mitään menetelmiä joilla vahingoitetaan eläimiä.

Toimintamme pariin ovat tervetulleita kaikki koirat, vauvasta vaariin, karvoihin katsomatta. Joko yksin ohjaajan tai koko perheen kanssa. Huomioimme aina koiran yksilönä ja myös rotuna, yhtä lailla kuin ohjaajan / omistajan toiveet ja tavoitteet.

Hurttia & Huumoria on Mäntsälän / Suomen yrittäjien jäsen. Toimintamme on vakuutettu.

Lämpimästi tervetuloa toimintamme pariin!

Suski

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Sivutie 3, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi