Yritys

Hurttia & Huumoria on vuonna 2010 perustettu koirien hyvän olon tupa. Yrityksemme mottona on: ’Yhteiseloa myötäkarvaan’. Hyvinvoiva koira on paitsi ilo silmälle, myös korvaamaton kumppani arjessa. Tottelevaiselle, yhteiskunnassa toimivalle koiralle voi myös suoda enemmän vapauksia. Etusijalla toiminnassamme ovat koiran ja omistajan hyvinvointi sekä koiran ja ihmisen välinen tasapainoinen, sujuva arki yhdessä. Olemme erikoistuneet koirien käyttäytymiseen.

Kouluttajana toimii Suski (Susanna Visapää):  eläintenkouluttaja (EAT), koiranomi, koirien käyttäytymisen jalostustarkastaja. Toimintamme perustuu käyttäytymistieteisiin, koulutusmetodeissa käytämme positiivista vahvistamista sekä  oikea-aikaista palkitsemista. Emme  hyväksy mitään menetelmiä joilla vahingoitetaan eläimiä.

Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella.  Tilausryhmien osalta toimintamme kattaa koko maan. Koulutuksen ja usean kymmenen vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla järjestämme koirille mm. pentuleikkikouluja,  kursseja,  luentoja ja tapahtumia. Meiltä saa myös käytöskonsultaatiota sekä yksityiskoulutusta. Järjestämme tilauksesta kursseja ja luentoja myös ryhmille. Tällöin tilaisuus räätälöidään sisällöltään ryhmän toiveiden mukaisesti.

Palvelumme yksitysille ja ryhmille ovat saatavina myös kokonaan englanninkielisinä. Meillä on myös pienimuotoista , toimintaamme tukevaa tuotemyyntiä.

Toimintamme pariin ovat tervetulleita kaikki koirat, vauvasta vaariin, karvoihin katsomatta. Joko yksin ohjaajan tai koko perheen kanssa. Huomioimme aina koiran yksilönä ja myös rotuna, yhtä lailla kuin ohjaajan / omistajan toiveet ja tavoitteet. Me emme kaihda myöskään vahvoina pidettyjä rotuja tai yksilöitä, päinvastoin. Olipa Sinulla kotona kilo tai sata kiloa elämäniloa, olet meille lämpimästi tervetullut!

Hurttia & Huumoria on Suomen eläintenkouluttajat ry:n ja Suomen yrittäjien jäsen.

Yhteistyössä kanssamme toimii Saltti, kraniohoitoja koirille, hevosille ja ihmisille

Lämpimästi tervetuloa toimintamme pariin! 🙂

Suski

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Kenkäpellontie 1, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi