Yritys

Hurttia & Huumoria on vuonna 2010 perustettu koirien hyvän olon tupa. Yrityksemme mottona on: ’Yhteiseloa myötäkarvaan’. Etusijalla toiminnassamme ovat koiran ja omistajan hyvinvointi sekä koiran ja ihmisen välinen tasapainoinen, sujuva arki yhdessä. Olemme erikoistuneet koirien käyttäytymiseen sekä alkukantaisiin rotuihin, voimakoiriin ja laumanvartijoihin.

Kouluttajana toimii Suski (Susanna Visapää):  eläintenkouluttaja (EAT), koiranomi, koirien käyttäytymisen jalostustarkastaja. Toimintamme perustuu käyttäytymistieteisiin, koulutusmetodeissa käytämme positiivista vahvistamista sekä  oikea-aikaista palkitsemista. Emme  hyväksy mitään menetelmiä joilla vahingoitetaan eläimiä.

Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella.  Tilausryhmien osalta toimintamme kattaa koko maan. Koulutusten ja usean kymmenen vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla järjestämme koirille mm. pentuleikkikouluja,  kursseja,  luentoja ja tapahtumia. Meiltä saa myös käytöskonsultaatiota sekä yksityiskoulutusta.

Järjestämme tilauksesta kursseja ja luentoja myös ryhmille. Tällöin tilaisuus räätälöidään sisällöltään ryhmän toiveiden mukaisesti. Lisätietoja löydät osoitteesta https://hurttiajahuumoria.fi/raataloidyt-kurssit-ja-luennot/?et_fb=1&PageSpeed=off

Palvelumme yksitysille ja ryhmille ovat saatavina myös kokonaan englanninkielisinä. All our services are also available in english language.

Toimintamme pariin ovat tervetulleita kaikki koirat, vauvasta vaariin, karvoihin katsomatta. Huomioimme aina koiran yksilönä ja myös rotuna, yhtä lailla kuin ohjaajan / omistajan toiveet ja tavoitteet. Me emme kaihda myöskään vahvoina pidettyjä rotuja tai yksilöitä, päinvastoin. Olipa Sinulla kotona kilo tai sata kiloa elämäniloa, olet meille lämpimästi tervetullut!

Hurttia & Huumoria on Suomen eläintenkouluttajat ry:n ja Suomen yrittäjien jäsen.

Lämpimästi tervetuloa toimintamme pariin! 

Suski

Hurttia & Huumoria

Susanna Visapää
Kenkäpellontie 1, 04600 Mäntsälä
Puh. 044-201 9800
Email. suski@hurttiajahuumoria.fi