Koiran kotihierontakurssi

Hurttia & Huumoria järjestää yhteistyössä Koirahieroja Jenna Salmisen kanssa koirien kotihierontakurssin

la 29.6. klo 12:00 – 15.00 / teoriaosuus,  ilman koiria
su 30.6. klo 12:00 – 16:00 / käytännön osuus, koirien kanssa 

Kurssin koodi 0605kohie / (KOirakkopaikat täynnä!)

Onpa koirasi kotikoira, harrastus- tai kisakoira, ajoittainen hieronta on tärkeä osa koiran hyvinvointia. Hieronnalla voit vähentää koiran stressiä, rentouttaa koiraa, vahvistaa Sinun ja koirasi suhdetta ja havaita ongelmakohdat omassa koirassasi. Hieronta tekee hyvää koiran psyykkeelle ja ennaltaehkäisee vaivojen syntymistä. 

Kurssilla opitaan koiran lihashuoltoa ennaltaehkäisevän ja ylläpitävän hieronnan osalta. Kurssi antaa vinkkejä koiran ihmiselle oman koiran kotihierontaan. Käymme  sekä teorian että käytännön muodossa läpi mistä ja milloin voit hieroa koiraasi. Lisäksi käymme läpi perushierontaotteita, miten koira istuu, makaa, liikkuu ja seisoo oikein ja milloin se on aidosti rento. 

Käymme läpi myös venyttelyn ja lämmittelyn tärkeyttä sekä niiden toteuttamista käytännössä. Tutustumme, koiran kipukäytökseen, siihen millä tavoin voit havaita koirassasi kivun tunnusmerkkejä sekä miten pystyt lukemaan koiraasi hieronnan aikana. 

Käytännön osuudessa kurssilaiset harjoittelevat omien koiriensa kanssa. Hieronnan ei tarvitse olla entuudestaan tuttua

Kurssin vetäjinä toimivat Jenna Salminen (koira- ja urheilukoirahieroja, eläinlääketieteen opiskelija) sekä Susanna Visapää (eläintenkouluttaja EAT, erikoistunut koirien käyttäytymiseen) .

Jennan sivut löydät osoitteesta https://www.instagram.com/koirahierojajenna/

Lisätietoja kurssista voit halutessasi kysyä myös sähköpostilla osoitteesta koirahierojajs@gmail.com tai suski@hurttiajahuumoria.fi

Hinta (sis. koulutuksen lisäksi kahvituksen) 
159€ / koiran kanssa (1 pv teoriaa +1pv käytäntöä)
  50€ / perheenjäsen koiran kanssa (1pv teoriaa + 1 pv käytäntöä) 
109€ / kuunteluoppilaana 2 päivää
 79€ / kuunteluoppilaana 1 päivä

Me emme kaihda vahvoinakaan pidettyjä rotuja tai yksilöitä, päinvastoin. Olipa Sinulla kotona kilo tai sata kiloa elämäniloa, olette lämpimästi tervetulleita!