Pikkutaaperoiden alkutaival – kesäkurssi

Pikkutaaperoiden alkutaival on neljän kerran kurssi, jossa harjoitellaan mm. lenkkeilyn ja ohitusten tukitaitoja, luokse tuloa, tapakasvatuksen alkeita sekä koiran ja ihmistensä suhteen vahvistamista. Samalla kun tutustumme koiran pennun ja ihmisensä pentuarjen yleisimpiin solmukohtiin.

Yhteinen arki on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa, kun alusta asti ymmärtää, miksi pentu käyttäytyy tietyllä tavalla ja miten käyttäytymistä voi tarvittaessa muokata molemmille kannattavaan ja molempia miellyttävään suuntaan mahdollisten konfliktien ennaltaehkäisyksi.

Kurssi soveltuu yhtä lailla pennun ensimmäiseksi kurssiksi kuin syvennykseksi / kertauksena jo käytyyn pentukurssiin. Kurssi on suunniteltu myös niin että siihen voi osallistua yhtä lailla ensimmäisen koiran kuin jo useamman koiran kokemuksella.

Kurssi on suunnattu erityisesti pennuille, jotka ovat kurssin alkaessa 2–5 kk:n ikäisiä. Harjoituksissa on huomioitu pennun jaksaminen ja yksilölliset erot. Kurssit pidetään aina pienryhmissä, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille myös henkilökohtaista ohjausta.

Olipa Sinulla kotona kilo tai useampi kilo pentuiloa, olet meille lämpimästi tervetullut!

Hinta 80€ /sis. 4 harjoituskertaa + ’Kuinka koira oppii’ – webinaari

SEURAAVA KURSSI
to 29.6., 6.7., 13.7., 20.7. klo 18:10 – 19:00 / kurssin koodi 0608tapal (TÄYNNÄ!)