Pikkutaaperoiden alkutaival – kesäkurssi

Kuinka pikkupennusta asti vahvaksi tehty pohjatyö kantaa hedelmää läpi koiran elämän? Miten opetetaan pennulle pienestä pitäen vuorovaikutteista lenkkeilyä tai opastetaan ihmisiä pennun oikeanlaisessa tervehtimisessä? Kuinka tuetaan pennun hyvinvointia?  

Kurssilla harjoitellaan mm. lenkkeilyn tukitaitoja, luokse tuloa, tapakasvatuksen alkeita, vuorovaikutteista arkea sekä koiran ja ihmistensä suhteen vahvistamista. Samalla kun tutustumme koiran pennun ja ihmisensä pentuarjen yleisimpiin solmukohtiin.

Yhteinen arki on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa, kun alusta asti ymmärtää, miksi pentu käyttäytyy tietyllä tavalla ja miten käyttäytymistä voi tarvittaessa muokata molemmille kannattavaan ja molempia miellyttävään suuntaan mahdollisten konfliktien ennaltaehkäisyksi.

Kurssi soveltuu yhtä lailla pennun ensimmäiseksi kurssiksi kuin syvennykseksi / kertauksena jo käytyyn pentukurssiin. Kurssi on suunniteltu myös niin että siihen voi osallistua yhtä lailla ensimmäisen koiran kuin jo useamman koiran kokemuksella.

Kurssi on suunnattu erityisesti pennuille, jotka ovat kurssin alkaessa 2–5 kk:n ikäisiä. Harjoituksissa on huomioitu pennun jaksaminen ja yksilölliset erot. Kurssit pidetään aina pienryhmissä, jolloin pystymme tarjoamaan kaikille myös henkilökohtaista ohjausta.

Olipa Sinulla kotona kilo tai useampi kilo pentuiloa, olet meille lämpimästi tervetullut!

Hinta 105€ /sis. 5 harjoituskertaa + ’Kuinka koira oppii’ – webinaari

SEURAAVA KURSSI
ti 25.6., 2.7., 9.7., 16.7., 23.7. klo 18:10 – 19:00 / kurssin koodi 0605pikal