Hillintää ja hallintaa tassuille

Kyllä koira kotona, mutta miksi ei muualla? Reagoiko koirasi, jos toinen koira leikkii lelulla, hyppii tai liikkuu? Lähteekö koirasi liikkeelle esim. paikallaolosta, jos joku koputtaa oveen tai seisoo koirasi takana? Mutkitteleeko koirasi luoksetulo, jos ympärillä on muuta mielenkiintoista?

Kurssilla harjoitellaan tottelevaisuutta ja käyttäytymistä erilaisten häiriöiden ympäröimänä hallitussa ympäristössä sekä jo opittujen asioiden yleistämistä.
Kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä, pysyä rauhallisina tai toimia yhdessä ohjaajan kanssa kun ympäristössä tapahtuu, ympäristö on uusi tai lähellä on esim. paljon hajuja ja muuta mielenkiintoista.

Kurssi sopii myös koirakoille, jotka haluavat viedä jo oppimiaan asioita pidemmälle ja lisätä tottelevaisuusliikkeisiin varmuutta ja pysyvyyttä erilaisista ympäristötekijöistä riippumatta.  Harjoitukset etenevät ryhmän koostumuksen mukaisesti.

Kurssi soveltuu yhtä hyvin arjen tottelevaisuutta petraaville kuin kisatottelevaisuutta harjoitteleville koirakoille, joille koiran oppiminen on tuttua ja perustottelevaisuus on  hyvällä tasolla. Jos näissä  on vielä harjoiteltavaa, suosittelemme ensiksi käymään Pikkutaaperoiden arkea-, Perustaitojen ABC– tai Rallytokon peruskurssin. 

HUOM! Kurssi ei sovellu erittäin ujoille tai epävarmoille koirille, näille suosittelemme 4-Staraa kurssia.

Max määrä 4 koirakkoa.

Kurssin hinta 79€ / sis. 3 harjoituskertaa + ‘Kuinka koira oppii’ – luennon

SEURAAVA KURSSI