KOIRIEN KOTIHIERONTAKURSSI la 29.6. ja su 30.6.

Hurttia & Huumoria järjestää yhteistyössä Koirahieroja Jenna Salmisen kanssa koirien kotihierontakurssin

la 29.6. klo 12:00 – 15.00 / teoriaosuus,  ilman koiria
su 30.6. klo 12:00 – 16:00 / käytännön osuus, koirien kanssa 

Kurssilla opitaan koiran lihashuoltoa ennaltaehkäisevän ja ylläpitävän hieronnan osalta. Kurssi antaa vinkkejä koiran ihmiselle oman koiran kotihierontaan. Käymme  sekä teorian että käytännön muodossa läpi mistä ja milloin voit hieroa koiraasi. Lisäksi käymme läpi perushierontaotteita, miten koira istuu, makaa, liikkuu ja seisoo oikein ja milloin se on aidosti rento. 

Käymme läpi myös venyttelyn ja lämmittelyn tärkeyttä sekä niiden toteuttamista käytännössä. Tutustumme, koiran kipukäytökseen, siihen millä tavoin voit havaita koirassasi kivun tunnusmerkkejä sekä miten pystyt lukemaan koiraasi hieronnan aikana. 

Käytännön osuudessa kurssilaiset harjoittelevat omien koiriensa kanssa. Hieronnan ei tarvitse olla entuudestaan tuttua

Kurssin vetäjinä toimivat Jenna Salminen (koira- ja urheilukoirahieroja, eläinlääketieteen opiskelija) sekä Susanna Visapää (koirien käyttäytymiseen erikoistunut eläintenkouluttaja EAT, koirien käyttäytymisen jalostustarkastaja) .

Me emme kaihda vahvoinakaan pidettyjä rotuja tai yksilöitä, päinvastoin. Olipa Sinulla kotona kilo tai sata kiloa elämäniloa, olette lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoa kurssista löydät täältä

Lisää julkaisuja